Libnet.ro
UNICEF

05:45

Klaus Iohannis l-a invitat pe premierul Grindeanu la Cotroceni, pentru a discuta despre bugetul pe 2017

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis l-a invitat pe premierul Grindeanu la Cotroceni, pentru a discuta despre bugetul pe 2017

Presedintele Klaus Iohannis l-a invitat miercuri la Palatul Cotroceni pe premierul Sorin Grindeanu, impreuna cu ministrul de Finante, Viorel Stefan, pentru a discuta despre bugetul pe 2017 in contextul ingrijorarilor legate de sustenabilitatea masurilor promise de PSD, a declarat purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis ii convoaca la Cotroceni pe Sorin Grindeanu si pe ministrul Finantelor: Presedintele cere lamuriri privind bugetul Romaniei in contextul masurilor luate de guvern (VIDEO)

Administratia Prezidentiala a transmis prin vocea purtatorului de cuvant, Madalina Dobrovolschi, ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit cu premierul Sorin Grindeanu despre masurile luate de guvernul pe ca.

Presedintia: Klaus Iohannis l-a convocat, miercuri, pe premierul Sorin Grindeanu la Palatul Cotroceni. Seful statului s-a aratat ingrijorat de masurile luate de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis l-a convocat, miercuri, pe prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre situatia bugetului pentru 2017 .

Klaus Iohannis l-a convocat la Cotroceni pe premierul Sorin Grindeanu. Care este subiectul discutiei

Purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi, a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Sorin Grindeanu vor avea miercuri o intalnire la Cotroceni pe tema bugetului de stat pe 2017 si a sustenabilitatii masurilor anuntate de noul Cabinet.

Ce scria in notele despre Sevil Shhaideh pe care Klaus Iohannis le-a primit de la servicii |OPINIE

Scandalul Sevil Shhaideh s-a stins la fel cum a izbucnit. Cu viteza ametitoare. Presedintele Klaus Iohannis i-a refuzat protejatei lui Liviu Dragnea functia de premier, agenda publica a fost ocupata cu nominalizarea lui Sorin Grindeanu, iar Sevil Shhaideh a iesit brusc din atentia opiniei publice. Respingerea sa a fost cauzata de vulnerabilitati la adresa sigurantei nationale, care o faceau incompatibila cu calitatea de vicepresedinte al CSAT.

Ion Cristoiu: Daca Klaus Iohannis nu va fi suspendat, Binomul SRI-DNA va porni un razboi crincen impotriva dusmanilor din politica si din presa

Jurnalistul Ion Cristoiu dezbate in Gandul de sambata, de pe blogul personal, prima sedinta CSM si prezenta lui Klaus Iohannis la Cotroceni. Dupa prestatia de agitata fara.

Sedinta de constituire a noului CSM si de alegere a conducerii, participa presedintele Klaus Iohannis

Noul Consiliu Superior al Magistraturii CSM) se va constitui in sedinta vineri, urmand ca membrii forului sa isi aleaga conducerea - presedinte si vicepresedinte. Potrivit Administratiei Prezidentiale, la sedinta CSM participa si presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis lasa fara sef un important SERVICIU SECRET

Serviciul de Informatii Externe a ramas fara conducere din luna septembrie a anului trecut dupa ce Mihai Razvan Ungureanu, pus in fruntea institutiei de catre Klaus Iohannis, a demisiont din functie. Cu to.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale, dupa ce Parlamentul a respins, la finalul lunii decembrie, cererea sa de reexaminare in care solicita excluderea taxei Radio-TV din textul legii.

Klaus Iohannis a promulgat legea care elimina 102 taxe si tarife

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri Legea care elimina 102 taxe si tarife, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, in ultima zi a termenului legal

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea prin care sunt eliminate 102 taxe nefiscale, dupa ce Parlamentul a respins, la finalul lunii decembrie, cererea sa de reexaminare in care solicita excluderea taxei Radio-TV din textul legii. Legea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )