Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: L-am desemnat premier pe Ludovic Orban

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: L-am desemnat premier pe Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza pe Ludovic Orban in functia de premier, desi acesta se afla autoizola la Vila Lac 1, fiind testat pentru coronavirus. Partidele incearca sa gaseasca o solutie pentru investirea unui guvern in. continuă pe Wall-Street Ro

KLAUS IOHANNIS: L-am desemnat pe Ludovic Orban premier

ACTUALIZARE - Deputatul European, Corina Cretu sustine ca Presedintele Pro Romania i-a propus lui Klaus Iohannis un alt nume pentru functia de premier. --- *ACTUALIZARE - in urma consultarilor, Klaus Iohannis a declarat ca singura propunere de premier pe care a primit-o este Ludovic Orban, desemnandu-l in functia de prim-ministru. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca, avand in vedere situatia speciala generata de coronavirus si datorita masurilor, chiar daca mai drastice, dar luate la timp de catre guvernul Orban, acesta il desemneaza tot pe Ludovic Orban in functia de prim-ministru.

Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru functia de premier: A fost singura propunere primita. Posibil, sambata sa avem votul de investire (VIDEO)

Ludovic Orban a fost desemnat de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de premier. Toate discutiile au fost foarte bune, foarte constructive. , Toate abordarile politicienilor au fost consistente, mature s.

VIDEO Klaus Iohannis: L-am desemnat premier pe Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat din nou premier, vineri, pe Ludovic Orban, afirmand ca toate partidele parlamentare i-au promis ca se vor implica pentru investirea rapida a noului Guvern, posibil deja maine.

Klaus Iohannis il desemneaza premier tot pe Ludovic Orban

Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Partidele incearca sa gaseasca o solutie pentru investirea unui guvern in situatia crizei cauzata de CORONAVIRUS.

Klaus Iohannis, declaratii dupa consultari: L-am desemnat premier pe Ludovic Orban

Klaus Iohannis, a declarat, dupa consultarile prin teleconferinta cu partidele parlamentare, ca il desemneaza tot pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

Klaus Iohannis a transmis ca il desemneaza din nou premier pe Ludovic Orban

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis social-democratilor, in timpul consultarilor prin teleconferinta, ca il desemneaza din nou premier pe Ludovic Orban.

SURSE: Presedintele Iohannis le-a transmis partidelor ca il va propune premier pe Ludovic Orban, aflat in autoizolare

Klaus Iohannis le-a spus partidelor parlamentare ca il v-a desemna premier tot pe Ludovic Orban, potrivit unor surse politice. Partidele incearca sa gaseasca o solutie pentru investirea unui guvern in situatia crizei cauzata de CORONAVIRUS.

USR, dupa ce Iohannis a afirmat ca Ludovic Orban a fost singura propunere de premier: L-am propus pe Dacian Ciolos

USR se intreaba de ce presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca a primit o singura propunere de premier in urma consultarii cu partidele parlamentare, in conditiile in care, spun cei de la Uniunea Salvati Romania, propunerea lor a fost Dacian Ciolos. Si Victor Ponta spune ca a propus un guvern de uniune nationala din care sa faca parte Raed Arafat si Florin Georgescu.

Klaus Iohannis, consultari cu partidele parlamentare la Palatul Cotroceni. Presedintele anunta numele noului premier desemnat

Klaus Iohannis se intalneste vineri cu partidele parlamentare la consultari, fiind a treia runda de discutii in vederea formarii unui guvern dupa demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura, in luna februarie.

Klaus Iohannis, videoconferinta cu liderii UE pe tema epidemiei de coronavirus: Presedintele va sustine o declaratie de presa la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la o videoconferinta cu sefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema masurilor privind gestionarea COVID-19, potrivit unui anunt.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )