Libnet.ro
UNICEF

18:45

Klaus Iohannis, lansare cu decizia ICCJ deasupra capului

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, lansare cu decizia ICCJ deasupra capului

In plin scandal legat de posibila incompatibilitate, Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura chiar in fata Guvernului. Liderul liberal spune ca a chemat 50. 000 de sustinatori din toata tara sa fie m. continuă pe Antena3

UPDATE. ICCJ amana decizia privind recursul ANI, in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, pentru 30 septembrie

Instanta suprema a amanat, pentru 30 septembrie, decizia privind admisibilitatea in principiu a judecarii recursului formulat in dosarul in care Agentia Nationala de Integritate il acuza pe Klaus Iohannis de incompatibilitate. Procedura care duce la aceasta amanare .

UPDATE. VIDEO. ICCJ amana decizia privind recursul ANI, in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, pentru 30 septembrie

Instanta suprema a amanat, pentru 30 septembrie, decizia privind admisibilitatea in principiu a judecarii recursului formulat in dosarul in care Agentia Nationala de Integritate il acuza pe Klaus Iohannis de incompatibilitate. Procedura care duce la aceasta amanare .

ICCJ amana decizia privind recursul ANI, in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, pentru 30 septembrie

Instanta suprema a amanat, pentru 30 septembrie, decizia privind admisibilitatea in principiu a judecarii recursului formulat in dosarul in care Agentia Nationala de Integritate il acuza pe Klaus Iohannis de incompatibilitate.

ACL Buzau trimite 2000 de membri la evenimentul de lansare a candidaturii lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale

Sambata, in Piata Victoriei din Capitala va avea loc evenimentul de lansare a candidaturii lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Pentru a fi alaturi de candidatul Dreptei, Alianta Crestin Liberala Buzau va participa cu o delegatie formata din aproximativ 2000 de membri si simpatizanti ai PNL si PDL.

ICCJ judeca dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Instanta suprema judeca, joi, dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis sa fie joi. ACL risca sa ramana fara candidat, daca Iohannis va fi declarat incompatibil.

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis ajunge astazi in fata judecatorilor ICCJ

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale ACL) la alegerile prezidentiale, a declarat ieri ca dosarul de incopatibilitate care il vizeaza este o tema falsa folosita de contracandidatii inscrisi in cursa pentru Cotroceni.

Ora 11:00 Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura la prezidentiale, in cadrul unui miting ACL in fata Guvernului

Presedintele PNL Klaus Iohannis isi lanseaza sambata candidatura la prezidentiale din partea Aliantei Crestin-Liberale ACL), in cadrul unui miting in Piata Victoriei din Bucuresti. Potrivit unui comunicat de presa al ACL, mitingul de lansare incepe la ora 11:00 si este preconizat sa dureze in jur de 90 de minute. HoNews. ro transmite LIVE TEXT principalele momente ale mitingului de sambata precum si principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis.

Lansarea lui Klaus Iohannis, sub sloganul Romania lucrului bine facut, estimata la sub 50.000 de euro

Prezidentiabilul ACL Klaus Iohannis si-a lansat candidatura, sambata, in Piata Victoriei din Bucuresti, in fata a 35. 000 de oameni, o lansare care a costat unde sub 50. 000 euro, dupa estimarile Gandul.

FOTOGALERIE / VIDEO Miting ACL in fata Guvernului: Cateva zeci de mii de persoane au participat la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis la prezidentiale. Iohannis: Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale. Viziunea mea este simpla: Romania lucrul

Cateva zeci de mii de persoane au luat parte sambata la mitingul Aliantei Crestin Liberale din Piata Victoriei din capitala, in cadrul caruia Klaus Iohannis si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale. Majoritatea participantilor, veniti cu autocare din toata tara, au purtat pancarte, steaguri sau semne de partid insa bannerele personalizate aproape ca au lipsit intru totul din multime. De pe scena instalata in fata Guvernului au tinut discursuri, rand pe rand, atat liberali cat si democrat-liberali, printre care Vasile Blaga, Catalin Predoiu si Gheorghe Falca. In aplauzele celor prezenti in piata, Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura la prezidentiale, aratand ca este un om al faptelor, nu al vorbelor goale, . ) al spectacolului si scandalului, si ca viziunea sa este Romania lucrului bine facut. HoNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele momente ale mitingului. Intra in articol pentru a vedea o FOTOGALERIE de la eveniment.

VIDEO Klaus Iohannis si-a lansat candidatura la Presedintie: Daca n-ai valori cand esti la Palatul Victoria, nu vei avea nici la Cotroceni

Klaus Iohannis si-a lansat, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale, la un miting ACL in fata Guvernului. Evenimentul a inceput la ora 11. 00 cu discursul secretarului general al PPE, Antonio Isturiz, si s-a incheiat la 12. 30 prin cuvantarea lui Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )