Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis, lasat singur de liderii europeni la Summitul de la Sibiu

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, lasat singur de liderii europeni la Summitul de la Sibiu

Imagini incredibile la Summitul de ieri de la Sibiu cu presedintele klaus Iohannis. Camerele au suprins momentul in care seful statului a fost lasat singur de liderii europeni, in ciuda faptului ca era. continuă pe Antena3

Tariceanu, mesaj pentru liderii europeni reuniti la Sibiu: Vrem o Europa in care Romania sa isi poata consolida statul de drept si institutiile din domeniul justitiei

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu le-a transmis un mesaj liderilor europeni care se reunesc joi la Summitul de la Sibiu, sustinand ca nu vrea ca disputele interne cu seful statului Klaus Iohannis sa astearna cumva impresia ca ele pot sa bruieze discutiile la nivel european. El le mai transmite liderilor UE romanii nu isi doresc o Europa cu mai multe viteze, ci o Europa cu o singura viteza, in care Romania sa isi poata consolida statul de drept si institutiile din domeniul justitiei.

Liderii europeni, la Sibiu intr-un summit dedicat viitorului Uniunii Europene. Klaus Iohannis: Europa vine in Romania

Sefii de stat sau de guvern din tarile Uniunii Europene se reunesc, joi, intr-un summit informal la Sibiu pentru a discuta despre viitorul UE. Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca reuniunea de la.

Be EU. Ce vor discuta liderii europeni la Sibiu

Au mai ramas doua doarzile pana la marele Summitde la Sibiu. Liderii europeni vor discuta la summitul de la Sibiu despre agenda Uniunii Europene pentru perioada 2019-2024. Liderii artrebui.

Klaus Iohannis si Angela Merkel, intalnire importanta la Sibiu. Detalii de ULTIM MOMENT

Presedintele Klaus Iohannis va avea, joi, o intrevedre cu Angela Merkel si reprezentantii Forumului Democrat al Germanilor din Romania. intalnirea va avea loc dupa Summitul informal al sefilor de stat sau de.

Klaus Iohannis, detalii de ULTIM MOMENT despre Summitul de la Sibiu. Se va decide viitorul Europei

Detalii de ultim momentprivind Summitul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, care va avea loc joi, la Sibiu. Administratia Prezidentialatransmite ca presedintele Klaus.

Klaus Iohannis: Exista lideri politici care vor sa se situeze deasupra legii, carora nu le convine cand institutii fundamentale ale statului de drept aduc la lumina faptele de coruptie(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Summitul Partidului Popular European, organizat la Sibiu, referindu-se la provocarile din ultimii ani, ca in Romania, dar si in alte state ale Uniunii Europene a.

SUMMITUL UE DE LA SIBIU: Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE Dupa poza de familie, liderii europeni au mers sa salute cetatenii Sibiului. ---- * ACTUALIZARE - Emmanuel Macron, in Piata Mare din Sibiu: Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor pe care le are in fata Uniunea Europeana . ) Trebuie sa facem sa avanseze acest proiect al Europei profunde ----- * ACTUALIZARE - Angela Merkel: Chiar daca avem opinii diferite, vom cauta viitorul comun, vrem sa luam masuri sa mentinem securitatea, bunastarea, dar ne intereseaza sa si pastram valorile europene si sa le promovam in afara Uniunii Europene ----- * ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei.

VIDEO UPDATE Momentul in care multimea adunata in Piata Mare din Sibiu i-a aplaudat pe liderii europeni si a scandat Europa

Liderii Uniunii Europene reuniti la summitul de la Sibiu au iesit joi dupa-amiaza, la finalul primei parti a dezbaterilor, in Piata Mare, unde sunt adunati mii de oameni si unde au facut o baie de multime. Pentru presedintele Klaus Iohannis, acesta a fost cel mai emotionant moment al summit-ului.

Klaus Iohannis, inainte de summitul de la Sibiu: Romanii sunt pro-europeni, noi dorim sa fim in UE indiferent ce spun unii sau altii doar sa para interesati

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, in cadrul unui interviu televizat inainte de summitul de Sibiu, ca locul Romaniei este in Europa, iar noi suntem un popor pro-european indiferent de declaratiile unor.

Reportaj. Fluierati acasa, liderii europeni au fost primiti ca vedetele rock, la Sibiu

In 2007, Sibiul, pe atunci condus de primarul Klaus Iohannis, a fost capitala culturala europeana timp de 12 luni. 12 ani mai tarziu, Sibiul presedintelui Klaus Iohannis s-a transformat in capitala politica a UE pentru 24 de ore, o zi in care cei mai puternici lideri europeni au coborat de pe podium din nou printre oameni. La propriu. Rezultatul: emotie, aplauze, imbratisari si, probabil, voturi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2792 seconds )