Libnet.ro
UNICEF

19:45

Klaus Iohannis si liderii PNL, intalnire importanta dupa audierea ministrilor: Se pregatesc strategii pentru votul din plen

B1 B1,
Klaus Iohannis si liderii PNL, intalnire importanta dupa audierea ministrilor: Se pregatesc strategii pentru votul din plen

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, miercuri, cu liderii Partidului National Liberal, dupa incheierea audierilor ministrilor propusi sa faca parte din Guvernul Orban II, in comisiile de specialitate. continuă pe B1

Mihai Chirica a confirmat candidatura din partea PNL: Drumul meu politic va continua alaturi de Klaus Iohannis

Mihai Chirica a confirmat, miercuri, ca va candida la alegerile locale din partea PNL, dupa ce anterior au aparut informatii pe surse ca liderii PNL isi bazeaza strategia pentru primaria Iasi cu actualul primar. Insa, in comunicatul de presa, edilul.

Iohannis are intalnire cu liderii PNL la Vila Lac 2

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri, 19 februarie, cu liderii PNL, in contextul final.

Klaus Iohannis, intalnire de urgenta cu liberalii. Se stabileste strategia pentru anticipate

Intalnire de urgenta a presedintelui Klaus Iohannis cu liderii PNL. Potrivit surselor, seful statului i-a chemat pe acestia in aceasta seara sa puna la punct strategia pentru anticipate. Exista probleme, spun aceleasi surse, in planul care a fost aplicat pana acum.

Klaus Iohannis: Mediul rural nu trebuie sa fie condamnat la infinit la saracie si subdezvoltare

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, luni, PSD pentru modul in care a facut alocarile bugetare pentru comunitatile locale si a afirmat ca Guvernul PNL va avea ca prioritatea dezvoltarea locala si sprijinirea comunitatilor locale.

KLAUS IOHANNIS: Programul National de Dezvoltare Locala trebuie regandit, nicidecum desfiintat

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca nu sustine renuntarea la Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) ci regandirea acestuia.

Klaus Iohannis pleaca la Bruxelles. Discutii privind viitorul buget al UE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa, incepand cu data de 20 februarie a. c. , la reuni.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu primarii: PNDL trebuie regandit, nu desfiintat. Perioada de incompetenta s-a incheiat

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni la Adunarea Generala a Asociatiilor Comunelor din Romania. Acolo, acesta a sustinut intr-un discurs ca parioada de incompetenta s-a incheiat, si ca fondurile alocate administratiilor locale nu vor mai fi determinate de bunul plac al puternicilor zilei. Seful Statului a vorbit si despre programul PNDL, afirmand ca acesta nu trebuie desfiintat, ci regandit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )