Libnet.ro
UNICEF

12:00

Klaus Iohannis, lovitura pentru PSD: Sesizare de ultima ora catre Curtea Constitutionala

B1 B1,
Klaus Iohannis, lovitura pentru PSD: Sesizare de ultima ora catre Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a inainte luni catre Curtea Constitutionala o sesizare de neconstitutionalitate privind Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 2/1968 privind organizarea administrativa a te. continuă pe B1

Curtea Constitutionala a DECIS: Raspuns de ULTIMA ora pentru KLAUS IOHANNIS

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, joi, Curtea Constitutionala cu doua legi extrem de importante. Presedintele a contestat Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie,.

Klaus Iohannis, decizie de ULTIMA ORA: Presedintele ataca la CCR o lege extrem de importanta

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat luni Curtea Constitutionala cu privire la Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi, potrivit unui.

Klaus Iohannis ataca la CCR modificarea legii Curtii de Conturi

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale a Romaniei, luni, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si.

Ambasada Suediei, reactie de ULTIMA ORA in scandalul placutelor de inmatriculare anti-PSD: Sunt valabile si poti calatori cu ele in afara granitelor Suediei (VIDEO)

Ambasada Suediei, reactie de ultima ora in scandalul placutei de inmatriculare cu mesaj obscen. in exclusivitate pentru B1TV, un oficial al Ambasadei a declarat ca numerele de inmatriculare sunt legale, dar.

Klaus Iohannis, DECIZIE de ULTIM MOMENT: O noua lege retrimisa spre reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, Legea de aprobare a Ordonantei Guvernului nr. 41/2015 pentru modificarea si completarea OG nr. 57/2002 privind cercetarea stiintifica.

Klaus Iohannis a sesizat CCR pentru legea care obliga Politia sa monteze radare doar pe masini marcate si semnalizate

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea care prevede ca radarele Politiei Rutiere sa fie amplasate doar pe masini marcate, pozitionate vizibil si semnalizate cu panouri afisate cu 500 - 1. 000 de metri inainte, noteaza.

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala pentru legea care obliga Politia sa monteze radare doar pe masini marcate si semnalizate

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea care prevede radarele Politiei Rutiere sa fie amplasate doar pe masini marcate, pozitionate vizibil si semnalizate cu panouri afisate cu 500 - 1. 000 de metri inainte. Seful statului afirma, in sesizarea de neconstitutionalitate, ca daca legea va intra in vigoare Politia se va afla in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile si atributiile prevazute de lege.

Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care romanii din strainatate vor putea studia in limba romana

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, modificarile aduse Legii privind sprijinul acordat romanilor de pretutindeni prin care Diaspora va avea dreptul de a studia in limba romana in strainatate si.

Klaus Iohannis a sesizat la CCR modificarile legii Curtii de Conturi

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat luni Curtea Constitutionala in legatura cu modificarile legii Curtii de Conturi, afirmand ca a fost adoptata in conditiile depasirii termenului constitutional de adoptare tacita, cu consecinta incalcarii principiului bicameralismului, dar criticand si prevederi ale legii.

Klaus Iohannis, atac subtil la adresa adversarilor politici, de Ziua Imnului National

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, cu prilejul Zilei Imnului National, un mesaj in care spune ca Imnul este unul dintre simbolurile fundamentale ale statalitatii, independentei, suveranitatii si.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )