Libnet.ro
UNICEF

13:45

Klaus Iohannis: Lupta impotriva schimbarilor climatice se duce prin actiuni concrete

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Lupta impotriva schimbarilor climatice se duce prin actiuni concrete

Presedintele Klaus Iohannis considera combaterea schimbarilor climatice o tema ce trebuie abordata c. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a discutat cu presedintele Consiliului European pe tema schimbarilor climatice

Presedintele Klaus Iohannis va participa la sfarsitul saptamanii la reuniunea Consiliului European c.

KLAUS IOHANNIS: Progresele societatii romanesti din ultimii ani in ce priveste lupta anticoruptie sunt vizibile

Presedintele Klaus Iohannis sustine, in mesajul transmis de Ziua Internationala Anticoruptie, ca este absolut fundamental pentru sanatatea statului si a societatii ca fenomenul coruptiei sa fie combatut cu fermitate de institutiile responsabile, fie ca este vorba despre coruptie politica, financiara, administrativa sau academica, coruptia din sistemul sanitar sau din educatie.

Klaus Iohannis: Progresele societatii romanesti din ultimii ani in ce priveste lupta anticoruptie sunt vizibile, dar efortul institutiilor trebuie sa fie continuu si sustinut

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a transmis marti un mesaj cu prilejul ZileiInternationaleAnticoruptie,in care precizeaza caeste absolut fundamental pentru sanatatea.

Cum a decurs discutia de la Cotroceni dintre Ludovic Orban si Klaus Iohannis: Liderul PNL i-a spus sefului statului ca va demisiona si de la conducerea partidului, dar presedintele a insistat sa nu plece, pentru a evita acum o lupta interna pentru putere

Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca isi depune mandatul de prim-ministru. Cu cateva ore inainte de anunt, liderul liberalilor a purtat o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, ocazie cu care l-a informat.

Klaus Iohannis: Coruptia trebuie combatuta cu fermitate de institutiile statului

Presedintele Klaus Iohannis a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Internationale Anticoruptie prin care.

Identitatea de gen in scoli, pe agenda judecatorilor CCR. Se discuta sesizarea presedintelui Klaus Iohannis

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea articolului 7 din Legea Educatiei Nationale 12011, prin ca.

DUMITRU BUZATU, PSD: Populatia l-a taxat in primul rand pe Klaus Iohannis

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, luni, ca prin votul dat la alegerile parlamentare din acest an, populatia l-a sanctionat in primul rand pe presedintele Klaus Iohannis, pe care l-a vazut drept varful de lance al propagandei electorale a PNL si USR.

George Simion a facut anuntul diminetii. Ce ii pregateste lui Klaus Iohannis zilele astea

Liderul partidului AUR vine cu un anunt aparte. Ce vrea sa-i pregateasca lui Klaus Iohannis in viitorul apropiat? Care sunt declaratiile unuia din cei mai controversati oameni din politica de la moment? George Simion, anunt important. Ce ii pregateste lui Iohannis? Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor sustine ca urmeaza sa declanseze procedura de suspendare a .

KLAUS IOHANNIS: Noul Guvern va avea ca principal obiectiv reconstructia Romaniei si consolidarea statutului de partener de incredere al UE

Presedintele Klaus Iohannis a participat, astazi, la o intrevedere, in format de videoconferinta, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti, cu prilejul reuniunii traditionale semestriale organizate de statul membru care detine Presedintia Consiliului Uniunii Europene, acesta fiind in prezent Germania.

KLAUS IOHANNIS: Se lucreaza rapid pentru a extinde capacitatea spitalelor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca se lucreaza in ceea ce priveste extinderea capacitatii spitalelor, anuntand ca aproximativ 300 de ventilatoare si o prima transa de teste rapide vor fi livrate in urmatoarele zile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )