Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Joe Biden, al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Joe Biden, al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii

Klaus Iohannis i-a transmis, simbata seara, un mesaj de felicitare noului presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Potrivit noilor proiectii, realizate de CNN si Reuters, Joseph Biden are 273 de voturi in Colegiul electoral federal, in timp ce Donald Trump, presedintele in functie al SUA, are 214. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden: Astept sa consolidam parteneriatul strategic

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat sambata seara pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care televiziunile locale il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din Statele Unite.

Alegeri SUA 2020. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il felicita pentru victorie pe Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care proiectiile il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din SUA.

Alegeri SUA 2020. Numaratoarea voturilor din statul-cheie Pennsylvania inclina balanta tot mai mult in favoarea lui Joe Biden

Voturile primite de Donald Trump in Pennsylvania au scazut semnificativ in ultimele 48 de ore, avand un avans de 115. 000 de optiuni, fata de cele 600. 000 de voturi care au fost estimate initial, scrie CNN. in prezent, sunt numarate voturile prin corespondenta, cele mai multe fiind pentru Joe Biden.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, legea privind protectia si promovarea drepturilor copilului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri, pentru reexaminare, in Parlament actul normativ care modifica Legea 2722004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, transmite Administratia Prezidentiala.

Marcel Ciolacu saluta victoria lui Joe Biden la alegerile prezidentiale din SUA

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, sambata seara, un mesaj dupa victoria in alegeri a democratului Joe Biden. Liderul social-democrat afirma ca PSD va continua sa sustina si sa investeasca in dezvoltarea si aprofundarea Parteneriatului Strategic romano-american.

Cine este Kamala Harris, prima femeie vicepresedinte al SUA. Care a fost primul sau mesaj dupa anuntul castigarii alegerilor alaturi de Joe Biden

Pentru prima data in istoria SUA, aceasta tara va avea o femeie vicepresedinte, pe Kamala Harris, in varsta de 56 de ani, care va fi de asemenea prima persoana de culoare in aceasta functie, scrie AFP. La putin timp dupa anuntul presei americane ca Joe Biden l-a invins pe Donald Trump, Harris a publicat un mesaj pe Twitter, adresat americanilor.

Mesajul emotionant rostit de Joe Biden in Romania

Presedintele al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a vizitat de mai multe ori Romania. Din postura de vicepresedinte, spre exemplu, oficialul american a facut mai multe anunturi importante pentru viitorul Parteneriatului Strategic dintre Romania si America. in 2014, oficialul american a elogiat militarii romani.

Prima reactie a lui Joe Biden, dupa anuntul televiziunilor americane ca a castigat alegerile. Ce a spus Kamala Harris

Democratul Joe Biden, care a candidat impotriva presedintelui in exercitiu Donald Trump la scrutinul prezidential din SUA din 3 noiembrie, s-a declarat onorat ca americanii l-au ales sa conduca tara, intr-un mesaj postat sambata pe Twitter, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al Americii, cunoaste bine Romania

Joe Biden, prospat ales presedinte al SUA, din partea democratilor, cunoaste bine Romania. A tinut legatura in mod activ cu presedintii Basescu si Iohannis in perioada in care era vicepresedinte sub administratia Barack Obama.

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )