Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis, mesaj de interes national transmis din New York

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj de interes national transmis din New York

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca 70% din institutiile din Romania vor avea pana in 2020 experti in egalitate de gen. in Romania, suntem pe deplin angajati in . continuă pe B1

Iohannis, mesaj privind furtunile violente produse in vestul tarii: Sunt profund marcat. Autoritatile au obligatia sa ia toate masurile necesare pentru a gestiona cat mai eficient aceasta situatie de criza

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj referitor la furtunile puternice care au avut loc duminica in vestul tarii, soldate cu cel putin cinci morti si zeci de raniti, el subliniind ca autoritatile au obligatia sa ia toate masurile necesare pentru a gestiona cat mai eficient aceasta situatie de criza.

FOTO Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele american Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri cu omologul sau american, Donald Trump, la receptia traditionala in onoarea sefilor de delegatie participanti la ONU, fotografia de la acest eveniment fiind publicata miercuri pe pagina de Facebook a sefului statului.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, cu preseditii Estoniei si Egiptului, la New York

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, la New York, cu presedintele Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, Miroslav Lajcak, dar si cu omologii sai din Estonia, Kersti Kaljulaid, si din Egipt, Abdel Fattah al-Sisi.

Pavel Filip si Klaus Iohannis vor avea o intrevedere la New York

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, va avea o intrevedere cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. intalnirea celor doi oficiali este programata pentru ziua de miercuri, 20 septembrie, la New York, acolo unde are loc cea de-a 72-a reuniune a Adunarii Generale a ONU la care va participa si prim-ministrul moldovean.

Klaus Iohannis: Pana in 2020, 70% din institutiile din Romania vor avea experti in egalitatea de gen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la New York, ca, pana in 2020, 70% din institutiile din Romania vor avea experti in egalitatea de gen.

Presedintele Republicii Moldova i-a transmis condoleante lui Klaus Iohannis pentru victimele furtunii de duminica

Presedintele Republicii Moldova, Klaus Iohannis, i-a trimis, luni, un mesaj omologului sau roman, Klaus Iohannis, un mesaj de condoleante pentru victimele furtunii care a afectat vestul Romaniei, mesaj in care isi exprima solidaritatea cu poporul roman.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis, dupa furtuna violenta din vestul tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor celor afectati de furtuna violenta din vestul tarii. Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc in.

Klaus Iohannis: Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc in vestul tarii, unde mai multe persoane si-au pierdut viata

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj duminica, in urma furtunii violente care s-a produs in vestul tarii. Sunt profund marcat de evenimentele dramatice care au avut loc in.

Klaus Iohannis, dupa tragedia din vestul tarii: Sunt profund marcat de evenimente. Autoritatile sa ia toate masurile pentru a gestiona eficient criza

Cinci oameni si-au pierdut viata in Timis si Arad, dupa ce o tornada a lovit vestul tarii. Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante.

Radu Tudor: Mesaj ciudat postat de Klaus Iohannis

Radu Tudor a comentat, pe blogul sau, mesajul postat, luni, de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis pe Facebook. Presedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj ciudat. Domnia sa vorbeste de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )