Libnet.ro
UNICEF

12:30

Klaus Iohannis, mesaj pentru catolici si protestanti, de Duminica Floriilor

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj pentru catolici si protestanti, de Duminica Floriilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj de felicitare pentru crestinii catolici si protestanti care serbeaza Duminica Floriilor, amintind, totodata, de ce, pe vremuri, aceasta sarbatoarea. continuă pe B1

Mesajul presedintelui Iohannis pentru catolicii si protestantii care serbeaza Duminica Floriilor

Presedintele Klaus Iohannis le ureaza crestinilor catolici si protestanti care serbeaza Duminica Floriilor multa sanatate si bucurie, precizand ca pe vremuri aceasta sarbatoare era o zi aparte mai ales pentru copiii sasi din Transilvania, pentru ca era ziua Confirmarii lor in Biserica.

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: A-l valida pe Teodorovici, care a votat pentru ascunderea adevarului, este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix

Traian Basescu i-a transmis duminica un mesaj presedintelui Klaus Iohannis, cerandu-i sa nu il valideze pe Eugen Teodorovici in functia de ministru al Finantelor, pentru ca fostul ministru al Fondurilor Europene ar fi votat impotriva cererii de incuviintare a arestarii senatorului PSD Dan Sova. Basescu i-a mai spus presedintelui ca actul de a il valida pe Teodorovici este un semnal care va trimite inapoi la Grivco si in bratele turnatorului Felix.

Senator PNL, suparat pe Klaus Iohannis pentru reactia la votul in cazul Sova: Nu poate blama tot Parlamentul. Derapam iar ca si cu Basescu

Senatorul PNL Cristian Bodea, membru al Comisiei Juridice, ii atrage atentia presedintelui Klaus Iohannis ca nu poate invinovati tot Senatul pentru ridicarea imunitatii lui Dan Sova, asa cum proceda Traian Basescu.

Klaus Iohannis, intalnire cu o delegatie a Congresului SUA: Romania ofera oportunitati pentru investitiile straine

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului SUA. in cadrul intalnirii, Iohannis a precizat ca Romania ofera oportunitati pentru investitiile straine si ca.

Klaus Iohannis: Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine

ACTUALIZARE 16:41 Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii, context in care a afirmat ca Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine.

Klaus Iohannis, CRITICAT din PNL pentru reactia in cazul Sova

Klaus Iohannis este criticat chiar din randul partidului care l-a propulsat in fruntea tarii. Un senator PNL spune ca Parlamentul nu a blocat justitia, iar afirmatia facuta de presedinte este.

Klaus Iohannis a primit la Cotroceni o delegatie a Congresului SUA: Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine

Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii, condusa de domnul Mac Thornberry, presedintele Comitetului pentru Servicii Armate din cadrul Camerei Reprezentantilor, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat. In cadrul intalnirii au fost abordate teme de interes comun legate de parteneriatul strategic politico-militar si de securitate intre Romania si SUA, colaborarea in cadrul NATO si participarea Romaniei la amplasarea, la Deveselu, a sistemului de aparare antibalistic, precum si situatia tensionata din Ucraina.

Klaus Iohannis contesta la CCR votul pentru Dan Sova

Presedintele Klaus Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala in legatura cu votul dat ieri in Parlament cu privire la cererea de arestare a lui Dan Sova. Presedintele a trimis, joi, presedintelui CC o cerere.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan

Presedintele Klaus Iohannis il primeste miercuri, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan. Informatia a fost confirmata pentru Adevarul de surse din cadrul Administratiei Prezidentiale.

SURPRINZATOR. Klaus Iohannis, atacat dur din interiorul PNL: Presedintele sa se decida daca este arbitru sau procuror

Senatorul PNL, Cristian Bodea, l-a criticat, vineri, pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru mesajul pe care l-a scris joi seara pe pagina sa de Facebook in care acuza Parlamentul ca blocheaza Justitia. Senatorul Bodea isi justifica reactia spunand ca nu toti senatorii s-au opus ridicarii imunitatii parlamentare a senatorului pesedist, Dan Sova.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )