Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis, mesaj pentru noul presedinte al Ucrainei: Va adresez felicitarile mele

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj pentru noul presedinte al Ucrainei: Va adresez felicitarile mele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a felicitat pepresedintelui ales al Ucrainei, Volodimir Zelenski, dupa ce a castigat alegerileprezidentiale. Cu ocazia alegerii dumneavoastra in. continuă pe Antena3

Mesajul lui Iohannis pentru noul presedinte al Ucrainei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis luni un mesaj de felicitare lui Volodimir Zelenski, dupa ce acesta din urma a fost ales in functia de presedinte al Ucrainei.

Noul presedinte al Ucrainei, actorul Volodimir Zelenski

Actorul Volodimir Zelenko va deveni al saselea presedinte al fostei republici sovietice. Potrivit rezultatelor sondajelor de la iesirea la urne colectate pana la ora 18. 00, Zelenski a primit voturile a 73,2 la suta dintre ucrainei, iar presedintele in functie, Petro Porosenko -25,3 la suta.

Ce provocari il asteapta pe noul presedinte al Ucrainei

Actorul si novicele in politica Volodimir Zelenski a castigat detasat prezidentialele, dar se va confrunta cu provocari extreme pentru ca Ucraina este in linia intai a disputelor Occidentului cu Rusia, in urma anexarii de catre Moscova a Peninsulei Crimeea.

Nu a reusit cu Porosenko, incearca cu Zelenski. Igor Dodon vrea o intalnire cu noul presedinte al Ucrainei

Igor Dodon il felicita pe Volodimir Zelenski pentru victoria obtinuta in alegerile prezidentiale din Ucraina. Totodata, Dodon spera ca in cel mai scurt timp vor avea posibilitatea sa se intalneasca, scrie deschide. md.

Liviu Dragnea, mesaj la ceas de seara: Am cateva vesti proaste pentru trubadurii lui Klaus Iohannis si pentru cei care defaimeaza zi de zi Romania

Liviu Dragnea a postat un mesaj pe Facebook in care vorbeste despre masurile luate de PSD si ii ataca pe adversarii politici. Am cateva vesti proaste pentru trubadurii lui Klaus Iohannis si pentru cei.

Klaus Iohannis, mesaj in romana, maghiara si germana pentru cei care sarbatoresc Pastele sau Floriile. Presedintele participa alaturi de sotie la slujba de la Biserica Romano-Catolica din Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a venit, duminica dimineata, alaturi de sotia sa, Carmen Iohannis, la Biserica Romano-Catolica din Sibiu pentru a participa la slujba de Paste. Cu aceasta ocazie, Klaus Iohannis.

IOHANNIS IL FELICITA PE NOUL PRESEDINTE AL UCRAINEI: imi exprim increderea ca vom putea sa contribuim la consolidarea relatiilor bilaterale

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de felicitare noului presedinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski, ales in urma scrutinului de ieri.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Volodimir Zelenski, noul presedinte al Ucrainei: Exprim increderea ca vom putea sa contribuim la consolidarea relatiilor dintre cele doua state

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Volodimir Zelenski pentru rezultatul obtinut la alegerile prezidentiale din Ucraina. Iohannis i-a urat succes lui Zelenski in indeplinirea mandatului de.

Radu Banciu: Petro Porosenko a fost umilit cam cum ar trebui sa fie Liviu Dragnea daca ar candida la alegerile prezidentiale din toamna impotriva lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Comediantul Vlodimir Zelenski este noul presedinte al Ucrainei, dupa ce a obtinut peste 70% din voturi in turul doi al alegerilor. Stirea a fost comentata si de Radu Banciu, in editia de duminica sear.

Eu, poporul - Zelensky, noul presedinte al Ucrainei

Candidatura lui Vladimir Zelensky a fost atent pregatita in media ucraineana. Dincolo de spectacolul de televiziune care l-a propulsat pe scena publica, anuntul acestei candidaturi a fost facut in stil prezidential: Zelensky s-a adresat telespectatorilor postului 1+1, anuntand ca doreste sa candideze, la fel cum Boris Eltan anunta in anul 2000 demisia sa si candidatura lui Vladimir Putin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )