Libnet.ro
UNICEF

23:45

Klaus Iohannis, mesaj pentru presedintele italian: Numerosi romani din Italia contribuie la efortul comun de a alina suferintele celor afectati

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, mesaj pentru presedintele italian: Numerosi romani din Italia contribuie la efortul comun de a alina suferintele celor afectati

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de solidaritate presedintelui italian, Sergio Mattarella, in contextul crizei provocate de noul coronavirus care a ucis sute de oameni in peninsula. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj pentru omologul sau italian: Va asigur de disponibilitatea de colaborare pentru solutii privind eradicarea coronavirusului

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, miercuri, un mesaj de solidaritate omologului sau italian Sergio Mattarella, tara greu incercata de epidemia de coronavirus. Iohannis asigura poporul italian de.

Klaus Iohannis, mesaj pe Twitter, in limba engleza: Protectia tuturor cetatenilor din UE este prioritatea noastra

Klaus Iohannis sustine intr-un mesaj postat pe Twitter ca, prin adoptarea de masuri comune, statele UE vor reusi sa abordeze eficient criza creata de noul coronavirus si sa fie oprita raspandirea acestuia.

Iohannis, mesaj pentru noul Grup de Lucru: Sa nu minimalizam impactul economic generat de coronavirus. Masurile de sustinere a economiei sa tina cont de interesele salariatilor, angajatorilor si bugetului (VIDEO)

Klaus Iohannis a cerut Grupului de Lucru ce va discuta efectele economice ale crizei declansate de coronavirus sa analizeze in mod realist aceste efecte si sa vina cu solutii care sa tina cont.

Klaus Iohannis, declaratii oficiale despre coronavirus. Ce mesaj le transmite romanilor

Presedintele Romaniei a luat masurile oficiale in cadrul conferintei cu liderii Uniunii Europene, pentru a prevenii infectia cu Covid-19. Cum se pregateste Romania in urma declaratiilor luate de Iohannis? Klaus Iohannis, declaratii oficiale despre coronavirus Presedintele Klaus Iohannis, participa astazi la o videoconferinta impreuna cu liderii Uniunii Europene. Sedinta are ca scop gestionarea crizei si .

Klaus Iohannis: Fac un apel la romani sa evite deplasarile care nu sunt absolut necesare

Klaus Iohannis a facut declaratii despre situatia coronavirusului din Romania si despre masurile luate pentru a limita raspandirea virusului.

Presedintele Klaus Iohannis va prezida prima reuniune a grupului de lucru GLI-ECOROM

ACTUALIZARE- Ludovic Orban a declarat ca se vor face consultari in scopul de a realiza o analiza a situatiei economice si a modului in care aceasta va fi afectata, mentionand ca impactul viruslui asupra economiei trebuie redus. --- Presedintele Romaniei s-a intalnit, miercuri, cu Ludovic Orban si cu Florin Citu, pentru a discuta despre efectele epidemiei de coronavirus, informeaza Administratia Prezidentiala. in urma intrevederii s-a decis ca presedintele Klaus Iohannis sa prezideze, la ora 16. 00, prima intalnire a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele COVID-19.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis: Fac un apel ca romanii sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut marti seara romanilor sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare si a avertizat ca eforturile autoritatilor de a limita raspandirea noului coronavirus nu pot fi suficiente fara cooperarea totala a cetatenilor.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de 8 martie: La multi ani tuturor femeilor!

PresedinteleKlaus Iohannisa transmis, pe contul sau de Twitter, unmesajcu ocazia zilei de8 Martie.

Detaliul despre Klaus Iohannis pe care putini il stiu. Ce au vrut parintii sa scrie in certificatul de nastere

O situatie birocratica extrem de greoaie a facut ca numele presedintelui Klaus Iohannis sa ramana scris gresit pentru totdeauna. E un lucru mai vechi, despre care presedintele a amintit si in cartea sa, Pas cu pas. Nu-mi doresc alta cetatenie, sunt multumit cu cetatenia mea romana Nu mi s-a parut necesara, e o procedura birocratica .

PSD, atac dur la Klaus Iohannis: Presedintele a spus aseara ceea ce PSD spune de doua luni

PSD lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, spunand ca a iesit la declaratii pentru a spune ceea ce social-democratii sustin de doua luni, si anume ca sanatatea este prioritatea zero si nu anticipatele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )