Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru romanii speriati de coronavirus

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru romanii speriati de coronavirus

Presedintele Romaniei convoaca miercuri o sedinta CSAT in care sa discute despre strategia de urmat in contextul epidemiei de coronavirus. Astazi, Klaus Iohannis a spus ca situatia din Italia a generat si genereaza multa ingrijorare si ca se impune convocarea rapida a CSAT. Cetatenii sa se informeze si sa respecte regulile de igiena El a . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, mesaj pentru noul arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia: Sa ne respectam credintele, dar sa depasim diviziunile

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, sambata, cu ocazia instalarii Monseniorului Kovacs Gergely ca Arhiepiscop al Arhidiecezei Romano-Catolice de Alba-Iulia. Seful statului amintit, in.

Repatrierea romanului ucis in Germania, asigurata prin fondul pentru situatii de urgenta Mesajul lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj de condoleante pentru familia tanarului care a fost ucis in dublul atac din orasul german Hanau. Cu profunda tristete am aflat ca in urma.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis: Nu avem niciun caz de coronavirus confirmat, dar va trebui sa fim pregatiti. Convoc CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca nu avem niciun caz de coronavirus inregistrat in Romania pana prezent dar trebuie sa fim pregatiti daca lucrurile evolueaza negativ. Seful statului a lansat un apel la mass media sa evite senzationalul si stirile cu impact emotional ridicat care pot amplifica sentimentul de panica dar si la politicieni, care nu trebie sa speculeze aceasta situatie in mod oportunist.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 18:00, in direct pe B1 TV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, luni, incepand cu ora 18:00, la Palatul Cotroceni din Capitala. Seful statului face aceasta declaratie in contextul in care.

Mesaj de ultima ora de la Ministerul Educatiei, cu privire la coronavirus: Avertismente in scoli!

Ministerul Educatiei Nationale impune restrictii pentru unitatile de invatamant in contextul epidemiei de gripa, dar si a altor posibile virusuri.

Iohannis, mesaj pentru noul Arhiepiscop romano-catolic de Alba Iulia

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, cu prilejul instalarii monseniorului Kovacs Gergely ca arhie.

Ora 18.00. Klaus Iohannis, primele declaratii dupa infrangerea la CCR. Pe cine va desemna premier?

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, de la ora 18. 00, o declaratie de presa, prima organizata dupa ce CCR a hotarat ca a doua desemnare a lui Ludovic Orban nu e constitutionala.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, la Palatul Cotroceni, declaratii de presa incepand cu ora 18. Este asteptat ca seful statului sa dea un raspuns fata de decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care il obliga sa desemneze un nou premier.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa decizia CCR privind a doua desemnare a lui Orban ca premier

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 18. 00, in ziua in care magistratii Curtii Constitutionale au constatat ca exista unconflictjuridic de natura constitutionala intre Presedintele Romanieisi Parlament, pe tema nominalizarii lui Ludovic Orban in functia de premier.

Klaus Iohannis ar avea trei variante de premier - surse

Dupa decizia CCR cu privire la conflictul generat de desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier, Klaus Iohannis ar avea trei variante de premier.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )