Libnet.ro
UNICEF

13:30

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Marinei: Eforturile marinarilor spun totul despre sacrificiul lor!

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Marinei: Eforturile marinarilor spun totul despre sacrificiul lor!

Presedintele Klaus Iohannis participa azi la festivitatile ocazionate de Ziua Marinei. in mesajul of. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Marinei: Criza generata de pandemie reprezinta un test dur

Pentru prima oara in ultimii 30 de ani, ziua Marinei se desfasoara fara spectatori. Astazi se implinesc 160 de ani de la infiintarea Fortelor Navale Romane, iar momentul a fost ,marcat de cei mai importanti oameni in stat.

Presedintele Klaus Iohannis, prezent la Ziua Marinei. Cum se vor desfasura evenimentele

Anul acesta, traditia sarbatoririi Zilei Marinei Romane merge mai departe intr-un context atipic, adaptat conditiilor impuse de pandemia provocata de noul coronavirus SARS-CoV-2.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Va spun cu certitudine ca nu vom avea un guvern PSD

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat nemultumit ca PSD va depune motiune de cenzura, in 17 august, impotriva guvernului Orban. Seful statului a spus, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Palatul Cotroceni, ca atunci cand a fost inlaturat guvernul Dancila in toamna anului trecut, toata lumea a stiut ca guvernul Orban este un guvern minoritar menit sa gestioneze treburile publice pana la organizarea alegerilor parlamentare din decembrie 2020.

Klaus Iohannis, prezent de Ziua Marinei la Constanta: 160 de ani de la infiintarea Marinei Militare

Anul acesta, traditia sarbatoririi Zilei Marinei Romane merge mai departe intr-un context atipic, ad.

Iohannis, de Ziua Marinei: Criza generata de pandemie, test dur de a ne adapta la o realitate diferita. E esential sa ne consolidam capacitatea de anticipare si de reactie institutionala

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat sambata, in mesajul rostit de Ziua Marinei, ca aceasta criza generata de pandemia deCOVID-19 este un test dur pentru capacitatea statelor, dar si a fiecaruia dintre noi de a ne adapta la o realitate diferita.

Klaus Iohannis, cu alta femeie la Ziua Marinei. Ce facea Carmen Iohannis in tot acest timp

Klaus Iohannis si-a facut aparitia langa alta femeie la Ziua Marinei. Cine era aceasta si ce facea sotia presedintelui Romaniei in tot acest timp? Iohannis, aparitie alaturi de alta femeie la Ziua Marinei Pandemia de coronavirus a dat peste cap multe evenimente, dar cu toate astea sunt cateva care s-au pastrat, dar organizate cu restrictiile .

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, la manifestatiile de Ziua Marinei, la Constanta. Ceremoniile au loc la scara mai restransa din cauza pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, sambata, la manifestatiile de Ziua Marinei de la Constanta. Ceremoniile se vor desfasura fara spectactori din cauza masurilor luate pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus si vor avea loc in portul militar, in acvatoriul Portului Constanta si in rada exterioara a acestuia.

Iohannis si Orban participa la manifestarile de Ziua Marinei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, sambata, la manifestarile de Ziua Marinei de la Constanta. Ceremoniile se vor desfasura fara spectactori din cauza masurilor luate pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus si vor avea loc in portul militar, in acvatoriul Portului Constanta si in rada exterioara a acestuia.

VIDEO Ziua Marinei Romane, sarbatorita la 160 de ani fara spectatori Presedintele si premierul, prezenti la evenimentele din Portul Militar din Constanta

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, sambata, la activitatile desfasurate in Portul Militar din Constanta cu prilejul sarbatoririi Zilei Marinei Romane. Editia din anul 2020 a Zilei Marinei Romane este dedicata implinirii a 160 de ani de la infiintarea Fortelor Navale Romane si, spre deosebire de alti ani, se va desfasura intr-un cadru restrans, in contextul pandemiei de coronavirus.

Gabriel Oprea, de Ziua Marinei: Marinarii romani sunt o carte de vizita a tarii noastre. Amintirea celor cazuti la datorie, sub pavilion romanesc, va ramane vesnic in inimile noastre, iar jertfa lor in memoria neamului

Fostul vicepremier Gabriel Oprea, presedintele Uniunii Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul, a transmis un mesaj special la orizontul zilei de sambata, cand Romania sarbatoreste Ziua Marinei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )