Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis, miscare de ULTIM MOMENT: Se infiinteaza GARZILE FORESTIERE!

B1 B1,
Klaus Iohannis, miscare de ULTIM MOMENT: Se infiinteaza GARZILE FORESTIERE!

Klaus Iohannis a luat, vineri, o decizie extrem de importanta privind defrisarile ilegale. Presedintele a decis infiintarea Garzilor forestiere. Iohannis a semnat undecret privind promulgarea Legii pentru ap. continuă pe B1

Asemanarea dintre Klaus Iohannis si un boxer. Imaginile geniale difuzate de Mihai Gadea la Sinteza zilei

Premierul britanic, Theresa May, a anulat, miercuri, intalnirea cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Situatia jenanta in care a fost pus Klaus Iohannis vine la o zi dupa criticile sefului statului.

Klaus Iohannis, mesaj pe pagina de Facebook, dupa Raportul MCV

Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii, marti, dupa rezolutia adoptatade Parlamentul European si Raportul MCV. Iohannis a criticat in termeni duri guvernarea din.

Klaus Iohannis, explicatii despre neprezentarea sotiei sale la audierile de la Parchetul General

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca sotia sa, Carmen Iohannis, nu se va prezenta joi la Parchetul General, unde a fost citata, deoarece se vor afla in vizita de stat la Londra.

Dezvaluirile omului-cheie din dosarele lui Klaus Iohannis

Noi documente explozive din dosarele lui Klaus Iohannis au fost prezentate la Antena 3. Oana Stancu Zamfir si Adrian Ursu au aratat la Exces de Putere cum a mintit presedintele, atunci cand a spus ca dosar.

Ecaterina Andronescu, noul MINISTRU AL EDUCATIEI! Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de numire a senatoarei PSD Ecaterina Andronescu in functia de ministru al Educatiei. Locul ramas liber dupa demisia lui Valentin Popa i-a fost propu,.

Ecaterina Andronescu este noul ministru al Educatiei Nationale. Decretul a fost semnat de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerea PSD ca Ecaterina Andronescu sa fie ministrul Educatiei. Presedintele a semnat vineri decretul, iar dupa ce va fi publicat in Monitorul Oficial, Ecaterina Andronescu va devenit ministrul Educatiei pentru.

Jerusalem Post: Cancelarul Angela Merkel i-a cerut lui Klaus Iohannis sa nu mute ambasada Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim

Jurnalistii de la Jerusalem Post sustin ca Angela Markel, cancelarul Germaniei, a discutat cu presedintele Klaus Iohannis si i-a cerut sa nu mute sediul ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim,.

Lovitura pentru Klaus Iohannis!Administratia Prezidentiala nu primeste bugetul cerut la rectificarea bugetara

Este razboi intre presedinte si Guvern. Dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca nu are de gand sa spuna prea curand daca accepta propunerea Ecaterina Andronescu la Educatie. O riposta usturatoare vine de la.

Gafa de proportii a lui Klaus Iohannis, la intalnirea cu Printul Charles

Gafa de proportii a lui Klaus Iohannis. Presedintele Romaniei i-a daruit Printului Charles o icoana cu Sfantul Gheorghe care omoara un dragon. Asta in conditiile in care Charles este Print de Wales, iar.

Ce cadouri i-a oferit Klaus Iohannis Printului Charles

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat, miercuri seara, la dineul organizat la Palatul Buckingham, cu ocazia implinirii varstei de 70 de ani de catre printul Charles.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2109 seconds )