Libnet.ro
UNICEF

07:30

Klaus Iohannis, noi masuri de relaxare: Mall-urile redeschise si liber la evenimentele private

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, noi masuri de relaxare: Mall-urile redeschise si liber la evenimentele private

Klaus Iohannis a anuntat noul set de masuri de relaxare. Presedintele sustine ca mall-urile se redeschid de pe data de 15 iunie, fara restaurante si locurile de joaca. continuă pe Antena3

Iohannis: Suntem de parere ca se impune prelungirea starii de alerta Din 15 iunie, posibile noi masuri de relaxare. Va fi posibila redeschiderea mall-urilor, after-school-urilor, gradinitelor si creselor private

Starea de alerta ar trebui prelungita si dupa 15 iunie, data de la care insa vor fi posibile noi masuri de relaxare, intre care redeschiderea mall-urilor, fara restaurante si locuri de joaca, si a after-school-urilor, creselor si gradinitelor private, a anuntat marti presedintele Klaus Iohannis. Prelungirea starii de alerta trebuie votata de Parlament, iar PSD, ALDE si Pro Romania au anuntat ca vor vota impotriva. in aceste conditii, seful statului a facut un apel catre parlamentari sa fie responsabili, spunand ca numai astfel autoritatile vor putea controla extinderea epidemiei de coronavirus.

KLAUS IOHANNIS: Se impune prelungirea starii de alerta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, ca, dupa 15 iunie, vor fi luate noi masuri de relaxare.

Masurile de relaxare se stabilesc azi la Cotroceni. Klaus Iohannis discuta cu premierul Orban si cu Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis discuta marti cu premierul Ludovic Orban, cu secretarul de stat Raed Arafat si cu mai multi ministri noile masuri de relaxare de la 15 iunie. Raed Arafat considera ca nu se poate vorbi despre o relaxare totala, avand in vedere ca nu exista inca o scadere constanta a numarului de cazuri noi, iar ministrul Sanatatii a vorbit chiar despre posibilitatea prelungirii starii de alerta.

PSD: Klaus Iohannis trebuie sa promulge rapid dublarea alocatiilor pentru copii

PSD considera ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa promulge rapid dublarea alocatiilor pentru copii si ii acuza pe liberali ca vor sa tergiverseze aplicarea acestei masuri. Summary.

Volkswagen analizeaza noi masuri de reducere a costurilor

Volkswgen analieaza noi masuri de reducere a costurilor pentru a compensa impactul pandemiei de coronavirus, a declarat sambata un purtator de cuvant al producatorului auto german.

Cand ar putea fi ultima zi de restrictii in Romania. De ce s-ar putea sa nu iasa cum vrea Klaus Iohannis

Partidele parlamentare majoritare din Parlamentul Romaniei, PSD, ALDE si ProRomania, au anuntat ca nu vor vota prelungirea starii de alerta, asa cum ar vrea Guvernul Orban. Astfel, ultima zi de restrictii ar urma sa fie pe data de 21 iunie. De asemenea, o eventuala ordonanta de urgenta ar pica la Curtea Constitutionala, sustin unii avocati.

Klaus Iohannis: Se impune prelungirea starii de alerta, dar cu mai putine restrictii. Dupa 15 iunie, se vor putea redeschide mall-urile, la fel si afterschool-urile, gradinitele si cresele private (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti, de la ora 13. 00, o sedinta la Palatul Cotroceni pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. La discutii au participat premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )