Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis: Oricat de rau imi pare, trebuie sa va spun clar, cazurile din urgenta cresc. Nu ne putem relaxa!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Oricat de rau imi pare, trebuie sa va spun clar, cazurile din urgenta cresc. Nu ne putem relaxa!

Klaus Iohannis a transmis un mesaj clar pentru romani in plina pandemie. Presedintele atrage atentia ca nu ne putem relaxa inca, iar cazurile pacientilor tratati in urgenta cresc. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Oricat de rau imi pare, trebuie sa va spun clar, cazurile din urgente cresc. Nu ne putem relaxa!

Klaus Iohannis a transmis un mesaj clar pentru romani in plina pandemie. Presedintele atrage atentia ca nu ne putem relaxa inca, iar cazurile pacientilor tratati in urgenta cresc.

Klaus Iohannis afirma ca dupa ce criza va fi depasita trebuie sa regandit sistemul de sanatate romanesc

Presedintele Klaus Iohannis a participat, marti, la ceremonia de semnare a Acordului de Colaborare Bienala intre Organizatia Mondiala a Sanatatii - Biroul Regional pentru Europa si Ministerul Sanatatii din Romania, context in care a afirmat ca dupa ce criza creata de coronavirus va fi depasita, cei responsabili trebuie sa regandeasca sistemul de sanatate romanesc.

KLAUS IOHANNIS: Nu suntem in faza in care putem relaxa restrictiile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, dupa vizita la Centrul National de Coordonare pentru Situatii de Urgenta, ca in Romania nu suntem in faza in care putem relaxa restrictiile pentru limitarea raspandirii coronavirus, desi unele state europene incep sa ia in calcul renuntarea la unele limitari. Presedintele a mai spus ca si de Paste trebuie respectate restrictiile, anuntand ca va sta acasa si indemnandu-i pe romani sa-i urmeze exemplul.

KLAUS IOHANNIS: Voi prelungi starea de urgenta cu inca o luna

Starea de urgenta cauzata de pandemia de Covid -19 va fi prelungita cu inca o luna a declarat presedintele Klaus Iohannis, in urma sedintei pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si cu o parte dintre membrii Guvernului.

KLAUS IOHANNIS, CU OCAZIA ZILEI NATO: Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global

Alianta Nord-Atlantica a facut posibila consolidarea securitatii la nivel regional si global si a creat conditiile pentru complementaritatea activitatilor desfasurate impreuna cu Uniunea Europeana in domenii de interes comun pentru cele doua organizatii internationale, se arata intr-un mesaj transmis, duminica, de presedintele Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei NATO.

Ce va face Klaus Iohannis in noaptea de inviere: Vom fi doar noi doi. Ne cade greu!

Klaus Iohannis a dezvaluit ce va face in noaptea de inviere. Presedintele va sta acasa cu sotia sa si vor urmari liturghia la televizor.

Ce va face presedintele Klaus Iohannis de Paste

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca de Paste va sta doar alaturi de sotia sa, precum si faptul ca nu va merge la biserica sa ia lumina, iar slujba de inviere o va urmari la televizor.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis: O sa stau acasa de Paste, doar cu sotia mea. Nu mergem in vizite si asta astept, dragi romani, sa faceti cu totii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu exista motive de relaxare a conditiilor impuse de autoritati pe fondul pandemiei de coronavirus. Tinand cont ca urmeaza sarbatorile Pascale si 1 Mai.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania nu este inca in faza de relaxare a masurilor de izolare De Pasti voi sta acasa cu sotia mea, Carmen

Romania nu este inca in faza de relaxare a masurilor de izolare si, daca se renunta prea repede la ele, criza se poate prelungi inca luni de zile, a avertizat miercuri presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: E necesara consolidarea capacitatii de prevenire si interventie in situatii de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, necesitatea consolidarii capacitatii de prevenire si interventie in situatii de urgenta, cu ocazia semnarii unui acord intre Romania si Organizatia Mondiala a Sanatatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )