Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Perioada 2016 - 2020 are nevoie de un guvern politic

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Perioada 2016 - 2020 are nevoie de un guvern politic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca doar in situatii foarte speciale este bine sa existe un guvern tehnocrat si a reafirmat ca in urmatorii patru ani este nevoie de un guvern politic, potrivit Mediafax. Intrebat de catre jurnalisti daca este bine ca acest Guvern sa fie tehnocrat, Klaus Iohannis a precizat ca in esenta, un guvern trebuie sa fie politic. Insa, in anumite situatii foarte speciale, este bine sa existe un guvern tehnocrat, pentru o perioada intotdeauna limitata in timp. Perioada 2016 - 2020 este o perioada limitata de mandatul politic si are nevoie de un guvern politic, a declarat Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Iohannis: in 2016-2020 e nevoie de un guvern politic. Cel de tehnocrati e bun doar pe o perioada scurta de timp

Sistemul sanitar are foarte mari probleme si este nevoie de o reconstructie a sa bine gandita, a declarat Klaus Iohannis. Acesta a precizat ca, in opinia sa, un guvern politic ar trebui sa urmeze.

Klaus Iohannis: in anumite situatii, poate exista un guvern tehnocrat, dar pentru o perioada limitata

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca un guvern tehnocrat poate functiona doar pentru o perioada limitata, astfel ca solutia este aceea a unui Executiv politic.

Klaus Iohannis, la deschiderea anului universitar 2016-2017: Avem nevoie de proceduri rapide, clare, credibile pentru a-i sanctiona pe cei care au plagiat/ Un politician dovedit ca plagiator trebuie sa dispara din spatiul politic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la ceremonia de deschidere a anului universitar 2016-2017 de la Universitatea de Vest din Timisoara, ca este nevoie de proceduri rapide, clare, credibile pentru a sanctiona persoanele care copiaza, in chestiunea plagiatelor fiind foarte important sa existe un verdict clar si in timp util. Iohannis: Intre timp politicenii au descoperit ca acuzarea cuiva de plagiat este o metoda de a duce voturi / Daca avem un Parlament performant atunci si legea pe care o propune domnul ministru si care trebuie sa clarifice procedurile de doctorat trece si nu este intoarsa de niste smecheri .

Klaus Iohannis catre studenti: Intrati in partide! Cum vreti sa dispara dinozaurii cu discursuri retrograde? Ei ocupa un loc mare, fac umbra mare. Micsorati-o!

Presedintele Klaus Iohannis i-a invitat luni, la deschiderea anului universitar, pe studenti sa intre in partide, intrebandu-i cum altfel ar vrea sa dispara acei dinozauri cu discursuri retrograde, daca nu vine nimeni din urma. Seful statului i-a indemnat pe tineri si sa iasa la vot, pentru ca avem nevoie de viziune politica, iar daca vocea lor nu este auzita, sa protesteze, potrivit News. ro. Intrati, va rog, in partide! Cum vreti sa dispara acei dinozauri cu discursuri retrograde, daca nu vine din urma? Ei ocupa un loc mare, fac o umbra mare, micsorati-o, le-a spus presedintele Klaus Iohannis, luni, studentilor din Timisoara.

Klaus Iohannis: Cine a plagiat trebuie sa plece din functia publica, punct. Persoana acuzata pe nedrept de plagiat trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Timisoara, ca, in cazul in care o persoana publica a plagiat, aceasta trebuie sa plece din functia publica, indiferent de cum se numeste persoana si nu vreau sa personalizam discutia pt X,Y sau Z. Seful statului spune ca plagiatul nu este cea mai mare problema a sistemului universitar, dar este o problema a societatii, este o forma de hotie. Klaus Iohannis a subliniat insa ca persoana care a fost acuzata pe nedrept de plagiat trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp.

FOTO INEDIT: Klaus Iohannis in trening, la o pensiune din Retezat! Presedintele a profitat de ultimele raze calde ale toamnei la munte

Presedintele Klaus Iohannis a profitat la maximum de weekendul ce tocmai a trecut. Cum vremea prietenoasa a cam apus, seful statului a vrut sa profite de ultimele zile de caldura din acest an. Potrivit unor surs.

Presedintele Klaus Iohannis, uluit de centrul de cercetare medicala OncoGen: Am descoperit si Timisoara stiintifica, pe langa cea universitara si culturala

Klaus Iohannis si-a incheiat vizita de la Timisoara cu o vizita la centrul medical OncoGen. Presedintele a ramas uimit de acest centru de cercetare.

Klaus Iohannis, despre acuzatiile de plagiat in cazul sefei DNA: Daca o persoana publica a plagiat, trebuie sa plece din functia publica. Cine nu a plagiat si este acuzat trebuie sa fie aparat de cei care stiu sa evalueze teza

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca daca o persoana publica a plagiat, ea trebuie sa plece din functie, insa in cazul in care acuzatiile se dovedesc, in cazul unei persoane, neadevarate, persoana acuzata pe nedrept trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp.

Klaus Iohannis: Cine a plagiat, pleaca! Indiferent cum se numeste. Plagiatul este o forma de hotie

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, intr-o declaratie de presa la Timisoara, ca o persoana aflata intr-o functie publica trebuie sa demisioneze, atunci cand se dovedeste ca a plagiat,.

Klaus Iohannis, la Timisoara: Titlul de Capitala Culturala Europeana e cel mai bun lucru care i se poate intampla unui primar

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a impartasit din experienta lui de primar a unei Capitale culturale europene, Sibiu, in 2007.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )