Libnet.ro
UNICEF

17:15

Klaus Iohannis, la plimbare cu bicicleta prin Constanta (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, la plimbare cu bicicleta prin Constanta (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a plimbat cu bicicleta prin Constanta, noteaza ziuaconstanta. ro. El a fost fotografiat de primarul orasului Negru Voda, care a precizat ca seful statului sta la vila de protocol din. continuă pe B1

Klaus Iohannis a ramas la mare dupa manifestarile de Ziua Marinei. Presedintele s-a cazat la vila din Neptun

Presedintele Klaus Iohannis a ramas pe litoral dupa ce a participat la manifestarile de la Constanta prilejuite de Ziua Marinei.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru familiile victimelor din Italia

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj de condoleante familiilor victimelor incidentului din apropiere de Genova, in urma prabusirii unei portiuni din viaductul Morandi, afirmand ca este profund indurerat de tragicul eveniment. Totodata, seful statului a transmis autoritatilor italiene ca poporul roman este solidar cu poporul italian in aceste momente grele.

Klaus Iohannis, la Constanta, de Ziua Marinei:Reintalnirea cu oameni din toate colturile tarii este emotionanta

Presedintele tarii Klaus Iohannis si ministrul Apararii, Mihai Fifor, sunt oaspeti de seama la sarbatoarea Zilei Marinei din acest an, de pe faleza Constantei.

Klaus Iohannis, la Constanta, de Ziua Marinei:Romania nu poate fi o tara puternica fara o armata puternica, dotata pe masura

Presedintele tarii Klaus Iohannis si ministrul Apararii, Mihai Fifor, sunt oaspeti de seama la sarbatoarea Zilei Marinei din acest an, de pe faleza Constantei.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani, dupa tragedia din Italia

Klaus Iohannis s-a aratat profund indurerat de tragedia din Italia, in care si-ai pierdut viata si doi romani. Presedintele a transmis ca este alaturi de familiile celor decedati si le ureaza.

Klaus Iohannis, de Ziua Marinei: Anul in care sarbatorim Centenarul trebuie sa fie un moment de reflectie. Trebuie sa facem tot posibilul pentru a cladi impreuna o Romanie mai buna (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, de Ziua Marinei, ca 2018, anul in care sarbatorim 100 de ani de la Marea Unire, este un bun moment de reflectie, astfel incat sa putem cladi impreuna Romania pe care.

CCR, decizie de ULTIMA ORA: Cand va fi dezbatuta sesizarea lui Klaus Iohannis privind interimarul lui Paul Stanescu la sefia Guvernului

Curtea Constitutionala va dezbate pe 12 septembrie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la existenta unui conflict juridic intre presedinte si premier in contextul in care prim-ministrul Viorica.

O noua lovitura pentru Guvernul Dancila! Documentul-bomba trimis de Klaus Iohannis dupa proteste

Antena 3 prezinta documentele trimise de Klaus Iohannis duminica dimineata, dupa protestele violentele din Piata Victoriei, catre Ministerul Apararii. Documentele contin modul de desfasurare a.

Politic show: Viorica Dancila i-a scris presedintelui Comisiei Europene despre protestele din 10 august: Se plnge de o ncercare de nlaturare pe cale violenta a guvernului si da vina pe Klaus Iohannis; Cum evita PSD audierea ministrului Carmen Dan n Parla

Alina Gorghiu, avertisment dur pentru Carmen Dan. Vei raspunde pentru echipa manevrata politic de la Jandarmerie. Carmen Dan, ti-e limpede ca vei raspunde la un moment dat, alaturi de echipa ta manevrata politic din. Culisele unui nou scandal in PSD. Omul lui Manda a acuzat-o pe Andronescu ca e vanduta lui Iohannis. Surse din PSD au declarat pentru Adevarul ca senatorul.

Un celebru CANTARET a fost SALTAT de politisti de pe strada! A fost prins in timp ce lipea AFISE prin Bucuresti (FOTO)

Un celebru cantaret a fost saltat de politisti, dupa ce a fost prins lipind afise prin Bucuresti. Rapper-ul Macanache, pe numele sau real Bogdan Constantin Dinescu, a fost ridicat de politisti miercuri.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )