Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis: Ponta pune in pericol statul de drept. Stie ca nu poate castiga corect alegerile prezidentiale (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Ponta pune in pericol statul de drept. Stie ca nu poate castiga corect alegerile prezidentiale (VIDEO)

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa a ACL, ca Victor Ponta pune in pericol statul de drept prin ordonantele de urgenta adoptate de Guvern, facand referire la OUG. continuă pe B1

Tribunalul Bucuresti pune sub semnul intrebarii candidatura lui Klaus Iohannis la prezidentiale. Modificarile statutului PNL, respinse. Minuta hotararii

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au respins cererea PNL de a modificare a statutului partidului, prin care s-a acordat o derogare de vechime pentru Klaus Iohannis, invalidand astfel alegerea sa la sefia PNL. Magistratii au admis si interventia in proces a primarului din Pucioasa, care a cerut anularea alegerilor de la acelasi congres.

C.T. Popescu, despre afirmatia lui Basescu privind apartenta unui candidat la un serviciu secret: Tintele ar putea fi Klaus Iohannis sau Victor Ponta

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a afirmat, marti seara, comentand declaratiile presedintelui Traian Basescu potrivit carora un candidat la alegerile prezidentiale este ofiter sub acoperire, ca tintele ar putea fi Klaus Iohannis sau Victor Ponta, informeaza Digi24.

VIDEO DNA a inceput urmarirea penala in rem in urma plangerii penale depuse de Klaus Iohannis privind OUG care permite migratia alesilor locali

Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarire penala in rem in urma plangerii penale depuse de liderul PNL Klaus Iohannis impotriva vicepremierului Liviu Dragnea pentru initierea OUG 55 privind migratia alesilor locali, au declarat pentru HotNews. ro reprezentanti ai institutiei. Ordonanta de Urgenta a fost semnata de premierul Victor Ponta si contrasemnata de vicepremierii Gabriel Oprea si Liviu Dragnea.

Scrisoare deschisa pentru Klaus Iohannis, din partea sibienilor: Sute de familii sufera din cauza arogantei si indiferentei dumneavoastra

O tanara din Sibiu urmeaza modelul celei care i-a scris o scrisoare deschisa lui Victor Ponta si a scris una pentru primarul Sibiului, Klaus Iohannis. Colceriu Elena-Denisa ii reproseaza edilului ca a plecat la.

Klaus Iohannis si Tariceanu afirma ca nu au fost agenti acoperiti ai serviciilor secrete

Klaus Iohannis si Calin Popescu Tariceanu au afirmat miercuri ca nu au fost ofiteri sub acoperire, in timp ce premierul Victor Ponta, intrebat de ziaristi, la guvern, cum comenteaza afirmatiile presedintelui Traian Basescu legate de absenta anumitor aspecte din CV-urile candidatilor la alegerile prezidentiale, a preferat sa spuna ca la Palatul Victoria se discuta lucruri serioase.

Adevarul Live, ora 11.00. Andreea Paul, prim-vicepresedinte PDL, despre atacul lui Traian Basescu la Klaus Iohannis

Prim-vicepresedintele PDL, Andreea Paul, va discuta, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre sansele lui Klaus Iohannis de a ajunge la Cotroceni, in contextul in care candidatul PSD, Victor Ponta, a lansat o serie de atacuri murdare, iar presedintele Traian Basescu si-a exprimat si el ostilitatea fata de primarul Sibiului. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann.

Klaus Iohannis: Relaxare totala. Sunt presedinte, raman presedintele PNL

Vasile Blaga, presedintele PDL, si Klaus Iohannis, presedintele PNL, au anuntat ca au renuntat la orgolii, iar din 1 octombrie vor deveni frati. Totodata, Iohannis a punctat ca sigur nu el este ofiterul sub acoperire la care s-a referit presedintele Traian Basescu si in acelasi timp a precizat ca este si va ramane presedintele PNL.

Conducerea FDGR a decis sa acorde sustinerea totala candidaturii lui Klaus Iohannis la Presedintie

Conducerea FDGR reunita, vineri, la Sibiu, a decis sa acorde sustinerea totala candidaturii lui Klaus Iohannis pentru functia de presedinte al Romaniei, relateaza Mediafax. Consiliul Director al FDGR a.

Klaus Iohannis: PNL este compatibil in cel mai inalt grad cu Partidul Popular European

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, vineri, ca partidul sau este comptibil in cel mai inalt grad cu Partidul Popular European, in randurile caruia a intrat joi, relateaza Agerpres. Salut decizia PPE de a.

Ludovic Orban l-a facut de ras pe Klaus Iohannis, dupa ce a scos in evidenta lipsa de comunicare a liderului PNL (VIDEO)

Ludovic Orban si Klaus Iohannis au fost protagonistii unui moment jenant la o intrunire ACL care a avut loc la Targoviste. Orban a incercat sa ii faca presedintelui PNL o prezentare cat mai spectaculoasa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )