Libnet.ro
UNICEF

17:45

Klaus Iohannis: Presedintele si Presedintia nu au fost implicate in absolut niciun fel in actiunea Black Cube, nici formal, nici informal. Nu exista institutie din Romania care a protejat infractori (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Presedintele si Presedintia nu au fost implicate in absolut niciun fel in actiunea Black Cube, nici formal, nici informal. Nu exista institutie din Romania care a protejat infractori (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bruxelles, la fianalul Consiliului European, ca Presedintia nu a fost in niciun moment implicata in. continuă pe B1

Klaus Iohannis, reactie dupa votarea legii conversiei creditelor in franci elvetieni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca va analiza impreuna cu partile implicate proiectele de lege privind conversia creditelor in franci elvetieni si eliminarea a 102 taxe iar apoi va face.

Liviu Dragnea cere audierea lui Klaus Iohannis in dosarul Black Cube: Mi se pare foarte grav ca seful statului sa foloseasca acest tip de operatiune, profund ilegala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis spune ferm ca administratia prezidentiala nu are niciun fel de amestec in scandalul Black Cube. Seful statului catalogheaza drept caraghioase informatiile potrivit carora firma.

Klaus Iohannis a promulgat legea potrivit careia cotizatiile pentru pensii pot fi platite retroactiv pentru o perioada maxima de cinci ani

Legea care permite plata retroactiva a cotizatiilor pentru pensii pentru maximum cinci ani a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis, despre acuzatia ca SRI ar fi autorizat actiunea Black Cube: Nu exista institutie din Romania care sa protejeze infractorii. Asa ceva nu se poate. Horodniceanu sa lamureasca definitiv aceasta speta

In cadrul conferintei de presa din cadrul summitului Consiliului European, presedintele Klaus Iohannis a calificat acuzatiile aduse SRI drept caraghioase si a cerut implicarea sefului DIICOT, Daniel Horodniceanu.

FOTO. Presedintele Klaus Iohannis, desfiintat de fanatici. Sute de internauti l-au atacat pe Facebook, dupa ce seful statului a spus ca nu trebuie sa mergem pe calea fanatismului religios

Presedintele Klaus Iohannis a provocat reactiile furioase ale credinciosilor, care au cerut ca in Constitutie sa fie prevazut ca o casatorie poate avea loc doar intre barbat si femeie.

Imagini inedite cu Klaus IOHANNIS in timp ce ia masa la CANTINA angajatilor de la Centrala Nucleara de la Cernavoda: Presedintele este din ce in ce mai activ in spatiul public (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat luni o vizita la Centrala Nucleara de la Cernavoda pentru a avea discutii cu conducerea Nuclearelectrica si cea de la CNE Cernavoda, dar si cu angajatii. Seful.

Klaus Iohannis, despre intrarea in lupta a lui Ciolos: Este un pas bun aceasta platforma, dar este nevoie si de alti pasi. Mitingul de sustinere este foarte bun

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca platforma lansata de premierul Dacian Ciolos este un pas foarte bun, insa este nevoie de mult mai mutl de atat. Seful statului a spus ca Guvernul care se va forma dupa alegeri va fi unul politic. Totodata, Iohannis a apreciat mitingul de sustinere a alui Ciolos pe care il va organiza PNL.

Klaus Iohannis, optimist dupa intreruperea discutiilor privind tratatul CETA: Negocierile cu Canada privind ridicarea vizelor vor continua independent de soarta acordului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri seara, in avionul cu care a revenit in Romania de la Bruxelles si dupa anuntul privind intreruperea negocierilor legate de acordul CETA, ca negocierile cu partea canadiana pentru ridicarea vizelor vor continua independent de soarta acordului de liber schimb cu Canada.

Klaus Iohannis: Nu am acuzat Biserica Ortodoxa Romana. Felul in care unii au interpretat afirmatiile mele arata cu varf si indesat nevoia de conciliere, de pace sociala in Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bruxelles la finalul Consiliului European, reactia Bisericii Ortodoxe Romane dupa ce seful statului a.

Klaus Iohannis, despre disputele privind modificarea Constitutiei in legatura cu definirea familiei: Nu am acuzat Biserica / E nevoie de o discutie calma si onesta

Presedintele Klaus Iohannis a precizat vineri ca afirmatia sa potrivit careia este gresit sa mergem pe calea fanatismului religios nu a reprezentat un atac la adresa Bisericii Ortodoxe sau Penticostale si a facut din nou un apel la o discutie calma si onesta in ceea ce priveste disputa privind definirea casatoriei si strangerea de semnaturi pentru modificarea Constitutiei.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )