Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis, prezent la Adunarea Generala a ONU

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, prezent la Adunarea Generala a ONU

Resedintele Klaus Iohannis participa marti, la New York, la de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Alaturi de seful statului este prezenta Ramona Manescu, ministru al Af. continuă pe Antena3

Iohannis isi incepe vizita in SUA, la Adunarea Generala a ONU. Presedintele va participa la receptia oferita de Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis isi incepe marti vizita in SUA, la New York, unde va conduce delegatia Romaniei la a 74-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. in cursul zilei, seful statului va participa la receptia traditionala oferita de presedintele SUA Donald Trump si Prima Doamna.

Trump va avea o multime de intalniri individuale cu lideri mondiali la Adunarea Generala ONU

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, va avea trei zile pline la New York saptamana viitoare, c.

Trump, la Adunarea Generala a ONU: Viitorul nu apartine globalistilor, ci patriotilor

Presedintele american Donald Trump i-a denuntat pe globalisti si le-a adus un elogiu patriotilor marti, la tribuna Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, relateaza AFP.

Mesajul lui Klaus Iohannis de la ONU: Apel pentru promovarea egalitatii de gen

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj de la Adunarea Generala a ONU, in care incurajeaza cetatenii sa contribuie la promovarea egalitatii de gen si imputernicirea femeilor, facand referire la un raport HeForShe publicat de organizatia ONU pentru egalitate de gen si imputernicire a femeilor.

Presedintele Klaus Iohannis incepe o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii

Presedintele Klaus Iohannis participa, in perioada 24 - 26 septembrie, la segmentul la nivel inalt al celei de-a 74-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU).

Klaus Iohannis, la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a ONU: Cand va lua cuvantul in cadrul reuniunii

Au aparut primele imagini cu presedintele Klaus Iohannis la cea de-a 74-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite. Seful statului conduce delegatia Romaniei la cel mai important.

Klaus Iohannis: PSD, pentru Romania, a fost si este o catastrofa

Presedintele Klaus Iohannis a participat sambata la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest.

Klaus Iohannis, ironii acide la adresa social-democratilor: Au realizat mii de kilometri de autostrada cu creionul

Presedinte Klaus Iohannis a tinut un discurs, sambata, laCentrul Multifunctional Craiova la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest). Acesta a criticat in termeni duriguvernarea.

Klaus Iohannis, sejur de lux la New York. Suma fabuloasa pe care o da Presedintele pentru o noapte de cazare

Klaus Iohannis se afla de marti pana joi in SUA, la New York, unde va conduce delegatia Romaniei la a 74-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). La New York, presedintele .

Viorica Dancila, scrisoare deschisa pentru Klaus Iohannis: Fac un apel ferm pentru numirea unui ministru interimar la Ministerul Afacerilor Interne

Premierul Viorica Dancila ii adreseaza presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa prin care ii cere sefului statului sa numeasca un ministru interimar la Ministerul Afacerilor Interne. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )