Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis, prima reactie dupa declaratiile Angelei Merkel privind soarta Uniunii Europene

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, prima reactie dupa declaratiile Angelei Merkel privind soarta Uniunii Europene

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, ca relatia transatlantica din interiorul NATO nu este periclitata, in pofida declaratiei Angelei Merkel care a afirmat ca Europa trebuie sa isi ia. continuă pe Antena3

Marea ruptura transatlantica. Declaratiile Angelei Merkel au provocat un soc in cancelariile occidentale

Cancelarul german Angela Merkel a constatat, dupa reuniunile NATO si G7, la care a participat si presedintele SUA Donald Trump ca Europa nu se mai poate baza pe toti aliatii. Declaratiile ei au avut un ecou puternic in multe cancelarii occidentale.

Nicusor Dan, prima reactie dupa ce a fost criticat de Cristian Ghinea: Ar fi o mare eroare ca USR sa se pozitioneze pe tema redefinirii familiei crestine

Liderul USR Nicusor Dan comenteaza, intr-o postare pe Facebook, presiunea interna ca USR sa se pozitioneze pe tema familie crestine, apreciind ca aceasta ar fi o mare eroare, care va.

Klaus Iohannis o contrazice pe Angela Merkel: Eu cred in continuare ca baza NATO este relatia transatlantica si ea este si ramane vitala. Aceasta relatie nu poate sa dispara

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, ca el crede in continuare ca baza NATO este relatia transatlantica si ea este si ramane vitala pentru modul in care vor evolua si Europa, si America de Nord. Aceasta relatie nu poate sa dispara, ea poate sa fie mai intensa sau mai putin intensa, dar ele raman, aceste relatii. Iohannis a facut aceste declaratii in contextul in care a fost invitat de jurnalisti sa comenteze afirmatiile Angelei Merkel, care catalogase, duminica, drept aproape incheiata vremea in care increderea prevala, intr-o aparenta aluzie la relatiile dintre Europa si Statele Unite, puse la grea incercare in timpul turneului efectuat de presedintele american Donald Trump in Europa.

Klaus Iohannis, despre adoptarea tacita a Legii gratierii: Senatorii s-au ascuns dupa deget

Presedintele Klaus Iohannis considera ca ar fi fost mult mai bine ca legea gratierii sa fi fost adoptata prin vot de catre Senat. Exista aceasta procedura prevazuta de legislatia in vigoare.

Presedintele Klaus Iohannis: PSD raspunde integral si definitiv de legea salarizarii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, luni, ca PSD raspunde integral si definitiv de legea salarizarii, punctand ca asteptarea ca el sa modifice ceva este putin deplasata si exagerata, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis: Subliniez ca CSAT nu are niciun fel de treaba cu arhiva SIPA

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, luni, ca CSAT nu are niciun fel de treaba cu arhiva SIPA si ca nu a avut o discutie cu ministrul Justitiei pe aceasta tema, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis despre legea salarizarii: E o lege pentru care raspunde integral PSD, e bine sa nu uitam acest lucru. Asteptarea sa modific eu ceva la lege mi se pare deplasata

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni, chestionat de jurnalisti pe tema proiectului legii salarizarii, ca va face mai multe declaratii atunci cand legea va ajunge la mine la promulgare, insa a adaugat ca aceasta lege a aparut pentru ca este in programul de guvernare al PSD, care a spus de la inceput ca vrea aceasta lege si are majoritatea in Parlament, Guvernul. Seful statului a subliniat ca e o lege pentru care raspunde integral si definitv PSD. E bine sa nu uitam acest lucru, societatea, sindicatele. Asteptarea sa modific eu ceva la lege mi se pare deplasata.

Klaus Iohannis, evaziv in privinta axei Rusia-Turcia-Iran, evocata intr-un discurs prezidential: O sa va explice dl consilier Ion Oprisor ce a vrut sa spuna

Klaus Iohannis s-a aratat evaziv in ceea ce priveste mesajul atribuit lui si transmis luni de consilierul prezidential la Departamentul Securitatii Nationale, Ion Oprisor, care a vorbit, intr-un discurs la o conferinta de securitate, despre o axa Rusia-Turcia-Iran care complica situatia de securitate din regiunea Marii Negre.

Klaus Iohannis: Legea salarizarii, o lege pentru care PSD raspunde integral si definitiv

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa sublinieze, luni, ca legea salarizarii unitare este un proiect al PSD si ca asteptarea romanilor ca presedintele sa modifice ceva la aceasta lege i se pare putin.

Presedintele Klaus Iohannis trage un semnal de alarma: Actualul context international reflecta o agravare a amenintarilor la adresa stabilitatii in regiunea Marii Negre

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, luni, cu prilejul deschiderii lucrarilor programului Securitate in Regiunea Marii Negre. Provocari comune, viitor sustenabil ca actualul context international releva agravarea unor amenintari complexe si dinamice la adresa stabilitatii regiunii extinse a Marii Negre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )