Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il dau castigator:Prezenta la vot a fost cea mai mare surpriza. Am inteles semnalul

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il dau castigator:Prezenta la vot a fost cea mai mare surpriza. Am inteles semnalul

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il arata castigator detasat al alegerilor prezidentiale. Iohannis le-a multumit romanilor si a facut un apel la Guvern, sa se prezinte cu bugetul pe 2015 in Parlament, si la Parlament, sa incuvinteze cererile justitiei de ridicare a imunitatii si sa respinga definitiv legea amnistiei. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, primele declaratii, dupa anuntarea rezultatelor care il dau castigator

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, va face primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il arata castigator detasat al aleegrilor prezidentiale.

Victor Ponta, primele declaratii dupa infrangere: Raman prim-ministru cat am sprijinul coalitiei. Vom respinge legea amnistiei. in PSD sa avem decenta sa tacem o vreme

Primul ministru Victor Ponta a afirmat luni, intr-o declaratie de presa de la Palatul Parlamentului, ca este dispus la dialog cu noul presedinte legitim al Romaniei, Klaus Iohannis. Iohannis este un presedinte.

Sotia lui Klaus Iohannis, prima declaratie dupa alegeri

Sotia lui Klaus Iohannis a oferit presei, luni dimineata, prima declaratie dupa alegerea sotului sau ca presedinte al Romaniei.

Klaus Iohannis, apel la unitatea liberalilor si catre cei care l-au votat pe Tariceanu in primul tur

Klaus Iohannis, prezidentiabilul ACL, a facut, vineri, apel public la unitatea liberaliloradresandu-se inclusiv votantilor din primul tur al prezidentialelor ai lui Calin Popescu Tariceanu, apreciind ca acesta va fi practic subordonat PSD in conditia in care Victor Ponta il va desemna premier.

VIDEO Cum a fost primita in clasa de elevi Carmen, sotia presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis: We are the champions!

Carmen Iohannis, sotia noului presedinte al Romaniei - Klaus Iohannis - a declarat ca este foarte fericita dupa ce sotul ei a castigat alegerile prezidentiale 2014. Mai mult decat atat, prima doamna a fost intampinata de stundentii carora le preda cu aplauze si scandari: Campionii!.

Reactia INCREDIBILA a Elenei Udrea dupa anuntarea NOULUI PRESEDINTE: Traian Basescu termina CASTIGATOR!!

Elena Udrea a postat un mesaj pe Facebook in urma cu putin timp. Presedinta PMP se bucura ca Traian Basescu finalizeaza mandatul castigator si ca Victor Ponta a fost infrant de Klaus Iohannis in.

VIDEO Victorie a lui Klaus Iohannis, sarbatorita la Targoviste, in Piata Revolutiei

Cateva zeci de simpatizanti ACL au scandat lozinci pro-Iohannis, dupa aflarea rezultatelor partiale, care il dau invingator pe candidatul dreptei.

VIDEO Victoria lui Klaus Iohannis, sarbatorita la Targoviste, in Piata Revolutiei

Cateva zeci de simpatizanti ACL au scandat lozinci pro-Iohannis, dupa aflarea rezultatelor partiale, care il dau invingator pe candidatul dreptei.

Iohannis, 56,45% dupa numararea paralela a voturilor din 30% din sectii facuta de ACL

Dupa centralizarea rezultatelor din 30% dintre sectiile de votare, in cadrul numaratorii paralele realizate de Alianta Crestin Liberala, candidatul Klaus Iohannis a castigat 56,27% dintre sufragii, a declarat Adriana Saftoiu. Victor Pon .

VIDEO Bucurie la Forumul Democrat al Germanilor din Romania: Este o sansa pe care sunt convins ca o s-o valideze Klaus Iohannis

Bucurie fara margini la sediul Forumului Democrat al Germanilor din Romania, formatiune condusa de Klaus Iohannis pana in 2013, dupa ce primele exit-poll-uri il dau invigator pe candidatul ACL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )