Libnet.ro
UNICEF

08:16

Klaus Iohannis il primeste pe presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis il primeste pe presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit joi, pe presedintele ucrainean Petro Porosenko, la Palatul Cotroceni. Petro Porosenko va avea o intrevedere si cu premierul Dacian Ciolos. Pe 17. continuă pe Antena3

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, primit la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis

ACTUALIZARE 14:35 Porosenko: Sustinem initiativa Romaniei de creare a unei flote comune NATO la Marea Neagra Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a declarat joi ca sustine initiativa Romaniei privind crearea unei flote comune NATO la Marea Neagra. *ACTUALIZARE 14:04 Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a afirmat joi ca eficienta luptei impotriva coruptiei este destul de mare in tara sa .

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, primit de Klaus Iohannis, la Cotroceni: Este o mare placere vizita la Bucuresti

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, aflat in vizita oficiala la Bucuresti, a fost primit joi de Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. La inceputul convorbirilor oficiale, presedintele.

Presedintele ucrainean Petro Porosenko va efectua joi o vizita oficiala in Romania

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, va face joi o vizita oficiala in Romania, informeaza Mediafax. Liderul de la Kiev va fi primit la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis si va avea.

Iohannis: Romania, pregatita sa sprijine Ucraina pentru indeplinirea angajamentelor asumate de asociere la UE

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit joi, pe presedintele ucrainean Petro Porosenko, la Palatul Cotroceni. Petro Porosenko va avea o intrevedere si cu premierul Dacian Ciolos. Pe 17.

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a propus Romaniei sa folosesca depozitele de gaz din Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Porosenko, aflat in vizita la Bucuresti, a propus Romaniei sa folosesca depozitele de gaz din Ucraina pentru a contribui la stabilitatea energetica a.

Iohannis il primeste, astazi, pe Petro Porosenko. Conferinta de presa comuna

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, joi, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau ucrainean Petro Porosenko, care va avea si o intalnire cu premierul Dacian Ciolos.

Acord Putin-Porosenko: Pilotul militar Nadia Savcenko, eliberat in schimbul a doi prizonieri rusi

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a anuntat marti ca s-a ajuns la un acord cu Kremlinul pentru eliberarea pilotului militar Nadia Savcenko, condamnata la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea a doi jurnalisti ai postului de televiziune VGTRK, intr-un schimb de prizonieri care implica doi soldati rusi aflati in custodia autoritatilor ucrainene, transmite Reuters.

Klaus Iohannis: Lupta impotriva coruptiei se desfasoara cu intensitate mare, spre disperarea coruptilor. Sunt foarte multumit, DNA isi face treaba foarte bine (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Palatul Cotroceni, ca nu exista imixtiuni politice in lupta impotriva coruptiei, spre disperarea coruptilor', informeaza.

Petro Porosenko vine maine la Bucuresti: intalniri cu Iohannis si Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, joi, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau ucrainean Petro Porosenko, care va avea si o intalnire cu premierul Dacian Ciolos.

FOTO. Vizita lui Petro Porosenko la Bucuresti. Iohannis: Romania sprjina suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la conferinta de presa cu omologul sau ucrainean, ca l-a asigurat pe Petro Porosenko de sprijinul ferm si constant al Romaniei pentru suveranitatea, integritatea teritoriala si independenta Ucrainei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )