Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis a primit anul trecut cadouri in valoare de peste 6.500 de euro. Printre daruri, un tricou PSD - Toxic pentru democratie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a primit anul trecut cadouri in valoare de peste 6.500 de euro. Printre daruri, un tricou PSD - Toxic pentru democratie

Tablouri, butoni, o sapca, o pagaie din lemn cu semnatura lui Ivan Patzaichin, manusi de portar semnate de Helmut Dukadam, un clop cu pana de paun, un stergar artizanal si o traista taraneasca se numara printre bunurile primite de presedintele Klaus Iohannis, in 2019, cu titlu gratuit, cu prilejul unor actiuni de protocol. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis, anul trecut, cadouri in valoare de peste 6.500 de euro

Tablouri, butoni, o sapca, o pagaie din lemn cu semnatura lui Ivan Patzaichin, manusi de portar semn.

Klaus Iohannis, primit de omologul sau iranian in timpul vizitei efectuate in Israel

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, marti, de omologul sau israelian, Reuven Rivlin, cu ocazia vizitei pe care o efectueaza in Israel.

Klaus Iohannis, primit de presedintele Israelului la resedinta oficiala din Ierusalim: Putem sa spunem ca suntem foarte apropiati nu numai in privinta istoriei, ci natura oamenilor este asemanatoare (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, marti, de omologul sau israelian, Reuven Rivlin, cu ocazia vizitei pe care o efectueaza in Israel. Primirea a avut loc la resedinta oficiala a presedintelui.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, deopotriva huiduit si aplaudat la Iasi Vad ca parerile sunt impartite

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit astazi, 24 ianuarie, la Iasi atat cu aplauze, cat si cu huiduieli.

IN CRESTERE CU 28% FATA DE 2018 City Insurance a emis, anul trecut, polite de asigurare de 410 milioane euro

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance a emis, anul trecut, polite de asigurare in valoare de 410 milioane euro, in crestere cu 28% fata de 2018, arata un comunicat de presa.

Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire. Ce i-au strigat romanii

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iasi impreuna cu sotia sa, pentru a participa la manifestarile dedicate Micii Uniri, 24 noiembrie. La acest eveniment participa atat premierul Ludovic Orban, cat si ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, relateaza news. ro. Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire Klaus Iohannis si sotia sa .

KLAUS IOHANNIS: Guvernul sa gaseasca resursele pentru cresterea alocatiilor copiilor

Prim-ministrul Ludovic Orban: Poti sa iti permiti dublarea alocatiilor, in masura in care exista resursele financiare pentru a sustine majorarea fara sa afectezi deficitul bugetar * Florin Citu, ministrul Finantelor Publice: Impactul eliminarii pensiilor speciale, insuficient pentru dublarea alocatiilor copiilor Presedintele Klaus Iohannis sustine ca guvernul Orban trebuie sa majoreze in acest an pensiile si sa dubleze alocatiile copiilor, conform legislatiei in vigoare. Domnia sa a declarat, ieri, la Cotroceni: Este dorinta noastra comuna sa crestem pensiile.

KLAUS IOHANNIS A CONVOCAT PARLAMENTUL Alegerea primarilor in doua tururi, obiectiv prioritar pentru presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, ieri, Parlamentul in sesiune extraordinara pentru ca guvernul Orban sa isi asume raspunderea pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Desi nu are initiativa legislativa, presedinte poate convoca Parlamentul, in baza dispozitiilor alineatului 2 al art. 66 din Constitutie care arata: Camera Deputatilor si Senatul se intrunesc si in sesiuni extraordinare, la cererea Presedintelui Romaniei, a biroului permanent al fiecarei Camere ori a cel putin o treime din numarul deputatilor sau al senatorilor.

PSD, reactie dupa ce Klaus Iohannis a declarat ca social-democratii vor sa blocheze toate reformele: Jenant, domnule presedinte!

Social-democratii au reactionat printr-un mesaj pe Facebook, dupa ce Klaus Iohannis a precizat la Iasi, in discursul sustinut de Ziua Micii Uniri, ca PSD vrea sa blocheze toate reformele, catalogand gestul presedintelui drept unul jenant.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce a fost huiduit la Iasi: Nu m-am suparat deloc

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Iasi, la plecarea de la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, ca nu l-a deranjat caa fost huiduit si fluierat in timpul discursului de la Iasi, adaugand ca va rezolva o mare parte din problemele Moldovei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )