Libnet.ro
UNICEF

17:45

Klaus Iohannis: Prioritatea guvernarii a fost albirea dosarelor liderilor PSD, nu construirea de autostrazi si spitale

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Prioritatea guvernarii a fost albirea dosarelor liderilor PSD, nu construirea de autostrazi si spitale

Presedintele Klaus Iohannis a atacat miercuri coalitia de guvernare declarand ca din 2016, prioritatea acesteia a fost albirea dosarelor liderilor PSD, si nu construirea de autostrazi si spitale. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis, din nou la schi. Unde a fost surprins seful statului in acest weekend (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a mers din nou la schi. Seful statului a fost surprins sambata in judetul Sibiu, pe partia de la Paltinis. Turistii s-au fotografiat alaturi de presedinte, iar imaginile.

Presedintele Klaus Iohannis, din nou la schi FOTO

Presedintele Klaus iohannis a fost din nou la schi in acest weekend, el fotografiindu-se alaturi de turisti. Undeva in padure, a scris utilizatorul de Facebook care s-a fotografiat cu presedintele.

Viorica Dancila, raspuns pentru Klaus Iohannis: Exista sau nu motive, contesta orice la CCR

Premierul Viorica Dancila i-a raspuns lui Klaus Iohannis, intr-un interviu exclusiv pentru Mihai Gadea, la Sinteza Zilei. Citeste si: Klaus Iohannis, atac violent dupa esecul la CCR Este.

Lider PSD: Jocul politic antiromanesc al lui Klaus Iohannis a suferit o infrangere importanta

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, il ataca pe Klaus Iohannis, spunand ca jocul sau politicantiromanesc a suferit o infrangere importanta. Jocul politic antiromanesc al lui Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Cel mai slab Guvern, cel mai slab buget

Presedintele Klaus Iohannis a atacat astazi PSD, precizand ca, dincolo de aspectele de constitutionalitate, bugetul ramane bazat pe cifre false, pe bani pe care Guvernul in realitate nu-i are, este croit gresit, impotriva tuturor obiectivelor majore ale romanilor.

Ora 14.30. Klaus Iohannis reactioneaza dupa ce CCR a respins sesizarea pe bugetul rusinii nationale

Presedintele Kluas Iohannis face o declaratie de presa astazi, la ora 14. 30, la Palatul Cotroceni. CCR a respins azi sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind legea bugetului de stat pe 2019, pe care seful statului l-a numit bugetul rusinii nationale.

Eugen Teodorovici, dupa ce Klaus Iohannis a acuzat Guvernul ca a facut bugetul pe cifre false:Oricat ar incerca presedintele sa stopeze cresterea alocatiilor, noi vom lua aceasta masura

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit despre declaratiile facute de Klaus Iohannis, care a spus ca Guvernul ca a facut bugetul pe cifre false. Dupaesecul sesizarii la Curtea Constitutionale pe.

Cordialitati intre aliati. Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Seful Statului Major General din Canada

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul pentru decorarea generalului Jonathan H. Vance, seful Statului Major al Apararii din Canada, potrivit Agerpres. in semn de inalta apreciere pentru.

Klaus Iohannis, atac la Guvern: Este cel mai slab guvern din istoria post-decembrista

Klaus Iohannis vine cu un atac extrem de dur la adresa Guvernului, dupaesecul sesizarii la Curtea Constitutionale pe tema legii bugetului pe 2019. Decizia de astazi a CCR demonstreaza inca o.

Klaus Iohannis, dupa esecul la CCR: Voi retrimite bugetul in Parlament pentru corectare si imbunatatire. PSD a anuntat ca i-l retrimite la fel

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine de la ora 14:30 , o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Anuntul Administratiei Prezidentiale apare in contextul in care miercuri, Curtea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )