Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice desfasurarea de activitati comerciale in cladirile cu risc seismic

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice desfasurarea de activitati comerciale in cladirile cu risc seismic

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea care interzice desfasurarea de activitati in spatiile comerciale precum magazine, sali de spectacole si structuri turistice, in cladirile cu risc seismic ridicat. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a promulgat legea ce interzice prezenta de baruri, magazine, teatre in cladiri cu bulina rosie

Klaus Iohannis a promulgat legea ce interzice orice activitati in cladiri cu risc seismic, barurile, restaurante, barurile, bancile, magazinele, etc ce functioneaza in astfel de locatii trebuind sa se mute.

Iohannis a promulgat legea ce interzice prezenta de baruri, magazine, teatre in cladiri cu bulina rosie

Klaus Iohannis a promulgat legea ce interzice orice activitati in cladiri cu risc seismic, barurile, restaurante, barurile, bancile, magazinele, etc ce functioneaza in astfel de locatii.

Klaus Iohannis a promulgat legea care da peste cap afacerile patronilor de cluburi si restaurante

Klaus Iohannis a promulgat legea care interzice orice activitati in cladiri cu risc seismic, barurile, restaurante, barurile, bancile, magazinele, etc ce functioneaza in astfel de locatii trebuind sa se mute. Ast.

Dacian Ciolos a preluat mandatul de premier / Klaus Iohannis: Nu voi incerca niciodata sa spun guvernului ce sa faca sau cum sa faca, aveti toata libertatea

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis marti seara lui Dacian Ciolos, in cadrul ceremoniei de preluare a mandatului de premier care a avut loc la Palatul Victoria, ca nu va spune niciodata Guvernului ce sa faca sau sa-i impuna cum sa faca, dar noul Cabinet va gasi in el un partener.

Prima declaratie a lui Klaus Iohannis despre Guvernul Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, luni seara, la TVR ca Guvernul propus de premierul desemnat Dacian Ciolos poate sa fie un executiv cu care va colabora bine. De asemenea, seful statului a aratat ca nu a avut obiectii fata de propunerile de ministri.

Klaus Iohannis, despre decizia justitiei prin care familia sa pierde o casa din Sibiu: Solutia ma nemultumeste, cautam cele mai bune cai de contestare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara, la TVR 1, ca este nemultumit de decizia recenta a Curtii de Apel Brasov, prin care familia sa a pierdut imobilul din strada Nicolae Balcescu, in Sibiu.

Klaus Iohannis, interviu la TVR1: Sunt optimist in privinta votului din Parlament asupra guvernului Dacian Ciolos / Despre atentatele din Franta: Avem o situatie care deja tine de o stare de razboi aproape

Presedintele Klaus Iohannis se declara optimist in privinta investirii guvernului Dacian Ciolos, in cadrul votului de marti, din Parlament, si a afirmat ca principalele prioritati ale Cabinetului vor fi legate de realizarea unui buget care sa nu genereze deficite nesustenabile in 2016 si in 2017, precum si de organizarea in conditii de transparenta si corectitudine a celor doua runde de alegeri de anul viitor, locale si legislative.

Presedintele Klaus Iohannis, scrisoare catre Hollande: Atentatele sunt acte de lasitate demne de dispret

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare omologului sau francez, Francois Hollande, pentru a-si exprima regretul profund fata de atentatul terorist de vineri seara care a avut loc la Paris, relateaza Mediafax. Seful statului a catalogat atentatele drept acte de lasitate demne de dispret.

Ora 21.00. Klaus Iohannis, interviu pentru TVR la un an de la castigarea alegerilor

La un an de la castigarea alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru TVR, in care va vorbi despre ce s-a schimbat in Romania de cand a ajuns la Palatul Cotroceni si ce asteptari are de la Guvernul Ciolos.

Klaus Iohannis:Nu am avut obiectii in propunerile prim-ministrului desemnat, dar am colaborat

La un an de la castigarea alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru TVR, in care a vorbit despre ce s-a schimbat in Romania de cand a ajuns la Palatul Cotroceni si ce asteptari are de la Guvernul Ciolos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )