Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis a promulgat legea! Decizia a aparut in Monitorul Oficial

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a promulgat legea! Decizia a aparut in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea art. 16 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 1952005 privind protectia mediului. Potrivit. continuă pe Antena3

ALOCATII 2019. Cresc alocatiile copiilor. Klaus Iohannis a promulgat legea!

Cresc alocatiile copiilor! Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede majorarea anuala a indemnizatiilor pentru cei mici cu rata medie a inflatiei.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Cine il va sustine pe Klaus Iohannis in turul doi. Este oficial!

Alianta USR PLUS a anuntat joi ca il sustine pe Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si isi indeamna sustinatorii sa participe la.

Klaus Iohannis regreta decizia numirii Vioricai Dancila in functia de premier. Nu am banuit ca este asa. Recunoscca este o mega-dezamagire pentru mine

Klaus Iohannis a marturisit ca, desi chiar el a investit-o pe Viorica Dancila in functia de premier, regreta aceasta decizie si crede ca evolutia acesteia esteo mare dezamagire. Nu am banui.

KLAUS IOHANNIS: Reexaminarea modificarilor aduse cosului minim de consum lunar

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 2172000 privind aprobarea cosului minim de consum lunar. Iohannis considera ca, odata de valoarea cosului a fost stabilita la 6. 762 leiluna, prin lege, nu mai poate fi modificata anual cu rata inflatiei, prin HG, asa cum prevede actul normativ.

CTP il sustine pe Klaus Iohannis: Cum sa te intalnesti cu cineva care e atat de jos? Solutia salvatoare pentru presedinte

Gazetarul CTP il sustine pe Klaus Iohannis in decizia sa de a nu se confrunta direct cu Viorica Dancila, dezbatere dorita de public. CTP il sustine pe Klaus Iohannis Primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Romania, organizate pe 10 noiembrie, presedintele Klaus Iohannis, sustinut de PNL, si liderul social-democratilor, Viorica Dancila, au intrat .

Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Mi-as fi dorit sa fie si Klaus Iohannis

Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadeala Sinteza Zilei l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru decizia sa de a nu veni la nicio dezbatere in fata.

Antena 3 ii invita pe Klaus Iohannis si pe Viorica Dancila la dezbatere

Mihai Gadea a anuntat, marti seara, ca Antena 3 ii invita in mod oficial pe cei doi candidati la prezidentiale din turul doi, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la o dezbatere transmisa in direct de toate.

Viorica Dancila, scrisoare pentru Klaus Iohannis, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila s-a hotarat sa ii trimita o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care sa ii ceara in mod oficial o dezbatere electorala inainte de turul II al alegerilor.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )