Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis a promulgat legea privind arborarea si folosirea de catre unitatile administrativ-teritoriale a steagurilor proprii

B1 B1,
Klaus Iohannis a promulgat legea privind arborarea si folosirea de catre unitatile administrativ-teritoriale a steagurilor proprii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, 4 legi. Printre acestea, legea privind arborarea si folosirea de catre unitatile administrativ-teritoriale a steagurilor proprii, anunta Administratia. continuă pe B1

Iohannis a promulgat legea privind steagurile unitatilor administrativ-teritoriale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea care prevede ca unitatile administrativ-teritoriale vor putea arbora steaguri proprii, dar doua sau mai multe astfel de unitati nu pot avea steaguri identice.

Iohannis a promulgat legea care prevede finantarea institutiilor de invatamant superior militar, de informatii, de ordine publica si de securitate nationala

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea care prevede finantarea institutiilor de invatamant superior militar, de informatii, de ordine publica si de securitate nationala, potrivit unui.

Klaus Iohannis a promulgat Codul Silvic

Klaus Iohannis a promulgat Codul Silvic, dupa ce deputatii i-au respins, la sfarsitul lunii mai, cererea de reexaminare. Alesii au adoptat atunci legea in prima forma trimisa spre presedintie, dupa discutii a.

Klaus Iohannis trimite Senatului spre reexaminare Legea dialogului social

Klaus Iohannis a trimis, marti, spre reexaminare Legea dialogului social, apreciind ca angajatorul nu poate retine si vira cotizatia de sindicat pe statele lunare de plata, la cererea organizatiilor sindicale, deoarece salariul, potrivit Codului.

Klaus Iohannis: Este nevoie sa readucem rigoarea, claritatea si corectitudinea in tot ce tine de cadrul normativ care priveste securitatea nationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in urma intalnirii cu liderii partidelor si formatiunilor politice parlamentare privind Strategia Nationala de Aparare a Tarii, ca rigoarea, claritatea si.

Klaus Iohannis, mesaj extrem de dur: Votul din Parlament - o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat aproape imediat dupa votul prin care Camera Deputatilor a respins cererea DNA in cazul Victor Ponta. Iohannis a folosit in premiera un ton mai dur la adresa deputatilor: Este o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor faptul ca parlamentarii ce alcatuiesc majoritatea impiedica justitia sa-si faca datoria, sunt dispusi sa distruga institutia Parlamentului. Iohannis a mai spus ca solutia este demisia premierului Ponta.

Victor Ponta si Klaus Iohannis, prima intalnire dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze

Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc astazi pentru prima oara dupa ce presedintele i-a cerut premierului sa demisioneze. Iohannis i-a chemat la Cotroceni pe liderii partidelor parlamentare pentru a.

Klaus Iohannis: E o zi trista pentru democratie. Victor Ponta a ales sa sacrifice interesul Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este o zi trista pentru democratia din Romania, referindu-se la votul dat in Parlament in cazul premierului Victor Ponta. in legatura cu votul dat azi in.

Klaus Iohannis: Victor Ponta a sacrificat interesul Romaniei pentru interesul propriu

Klaus Iohannis a declarat, dupa sedinta CSAT, referitor la votul in cazul lui Victor Ponta, ca este o zi trista pentru Romania intrucat premierul a sacrificat interesul Romaniei pentru interesul propriu.

Presedintele Klaus Iohannis: Problema defrisarilor tine de securitatea nationala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca in cadrul sedintei CSAT a fost discutata problema defrisarilor ilegale de paduri, stabilindu-se in final ca aceasta reprezinta o problema de securitate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )