Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis a promulgat Legea referitoare la incompatibilitatile parlamentarilor

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a promulgat Legea referitoare la incompatibilitatile parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care alocatia de sustinere a familiei nu mai e conditionata de plata impozitelor locale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea OUG 26/2016 pentru modificarea Legii 277/2010 privind alocatia pentru sustinerea familiei, care prevede ca acordarea alocatiei pentru sustinerea familiei, de care beneficiaza familiile cu venituri reduse care au copii in intretinere, nu mai este conditionata de plata impozitelor si taxelor locale pentru bunurile pe care le detin in proprietate, potrivit Agerpres.

Iohannis a promulgat legea care interzice parlamentarilor sa conduca activitati comerciale

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea care stabileste ca parlamentarii nu pot avea functii de conducere in societati care desfasoara activitati comerciale, potrivit unui comunicat de presa al presedintiei.

Legea referitoare la incompatibilitatile parlamentarilor, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, mai multe decrete printre care si cel pentru promulgarea Legii nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor.

Iohannis a promulgat legea prin care alocatia de sustinere a familiei nu mai e conditionata de plata impozitelor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea OUG 26/2016 pentru modificarea Legii 277/2010 privind alocatia pentru sustinerea familiei, care prevede ca acordarea.

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe gimnastii Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu

Gimnastii Catalina Ponor si Marian Dragulescu au fost decorati de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Ofiter. Larisa Iordache a fost decorata cu Ordinul.

Gimnastii Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Gimnastii Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu vor fi decorati de presedintele Klaus Iohannis, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe gimnastii Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat, miercuri, cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Ofiter pe gimnastii Catalina Ponor si Marian Dragulescu si cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a, cu o bareta, pe Larisa Iordache, dupa ce acesti sportivi au obtinut medalii de aur, argint si bronz la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca.

Sportivii romani medaliati la CE de Gimnastica, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Catalina Ponor, Marian Dragulescu si Larisa Iordache au fost decorati, miercuri - 26 aprilie 2017, de presedintele Klaus Iohannis pentru medaliile cucerite la Campionatele Europene de Gimnastica, competitie care a avut loc in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, informeaza presidency. ro.

Presedintele Klaus Iohannis a retras mai multe decoratii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele privind retragerea decoratiilor acordate Irinei Socol, lui Eugen Pena si lui Viorel Traian Oprea, informeaza Administratia Prezidentiala. Potrivit.

FOTO. Presedintele Klaus Iohannis, interventie in favoarea multinationanelor. Antreprenorii, indemnati sa nu se duca la ministri dupa contracte

Intr-un dialog cu oamenii de afaceri din Romania, presedintele Klaus Iohannis a spus ca nu crede ca exista vreun investitor strain care sa vrea sa tina jos capitalul romanesc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )