Libnet.ro
UNICEF

12:00

KLAUS IOHANNIS: PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Guvernul PSD vrea sa creeze prin ordonante de urgenta un statut special pentru cei care au probleme in justitie si ca PSD a actionat astazi, din nou, impotriva Romaniei si a cetatenilor sai. continuă pe Ziarul Bursa

Prima reactie a presedintelui Iohannis, dupa ordonantele de urgenta: PSD a actionat astazi din nou mpotriva statului de drept / PSD vrea sa creeze un statut special pentru cei care au probleme n justitie

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti pe Facebook fata de ordonantele de urgenta adoptate marti, prin care sunt modificate legile justitiei, scriind ca Guvernul PSD vrea sa creeze prin acestea un statut special pentru cei care au probleme in justitie. PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei si a statului de drept, impotriva Romaniei si a cetatenilor, a mai scris Iohannis.

Klaus Iohannis, dupa ce Guvernul a modificat legile justitiei: PSD vrea sa creeze prin ordonante de urgenta un statut special pentru cei care au probleme in justitie

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti, dupa ce Guvernul a adoptat o Ordonanta de Urgenta prin care sunt modificate legile justitiei. Seful statului acuza PSD, intr-o postare pe Facebook,.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu vicepresedintele american Mike Pence: Am reiterat importanta Parteneriatului nostru Strategic si consolidarea in continuare a relatiei transatlantice

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, sambata, la Munchen, cu vicepresedintele american Mike Pence. Am reiterat importanta Parteneriatului nostru Strategic si consolidarea in continuare a relatiei transatlantice, a scris Iohannis pe Twitter, la finalul intalnirii. Tot sambata, seful statului a avut o intrevedere cu Manfred Weber, presedintele Grupului PPE din Parlamentul European.

Klaus Iohannis, invitat de onoare la cea de a 55-a editie a Conferintei internationale de securitate de la Munchen

Presedintele Klaus Iohannis participa, sambata, in calitate de invitat de onoare, la cea de a 55-a editie a Conferintei internationale de securitate de la Munchen. Presedintele Iohannis va sustine o.

Manevra lui Klaus Iohannis a esuat. Decizie de ultima ora a instantei

Manevra lui Klaus Iohannis si a prietenei sale din Florida, Rodica Bastea, a esuat. Instanta s-a pronuntat si a spus ca Rodica Bastea nu este mostenitoarea defunctilor Maria si Eliseu Ghenea, cei care au.

Klaus Iohannis, despreOUG pe Justitie: Romania nu poate fi pusa la dispozitia celor care vor sa instaureze controlul politic asupra justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti,despre OUG pentru modificarea legilor justitieicaRomania nu poate fi pusa la dispozitia celor care vor sa instaureze controlul politic asupra.

Fara precedent. Decretul lui Klaus Iohannis, suspendat

Pentru prima data in istoria post-decembrista un decret prezidential este suspendat de catre o instanta. Decretul prezidential al lui Klaus Iohannis cu privire la numirea generalului Nicolae Ciuca in.

Klaus Iohannis, ntrevederi cu Merkel, Pence, Weber si Barnier la Conferinta de securitate de la Munchen / Ce au discutat

Presedintele Klaus Iohannis a avut sambata, in marja Conferintei de securitate de la Munchen, mai multe intalniri bilaterale, printre care cu vicepresedintele SUA Mike Pence, cancelarul german Angela Merkel, liderul PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, sau negociatorul sef al UE pentru Brexit, Michel Barnier.

Manfred Weber, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: UE trebuie sa-si asume responsabilitatea si la scara globala

Presedintele Grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, a scris, sambata, pe Twitter, ca a avut o discutie foarte buna cu presedintele Klaus Iohannis. Uniunea Europeana trebuie sa-si asume responsabilitatea si la scara globala: avem sansa de a vorbi pe o singura voce, sustine Manfred.

Klaus Iohannis: Ne confruntam atat cu amenintari clasice, cat si asimetrice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca sistemul international multilateral se afla sub o presiune crescanda, aratand ca raspunsul in acest caz este coeziunea, iar obiectivul principal ar trebui.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )