Libnet.ro
UNICEF

01:05

KLAUS IOHANNIS: PSD induce nesiguranta in randul populatiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: PSD induce nesiguranta in randul populatiei

Presedintele Klaus Iohannis considera ca Guvernul a procedat conform legislatiei in vigoare atunci cand a informat Parlamentul cu privire la decizia prelungirii starii de alerta instituita in 15 mai si aprobata de Legislativ prin Hotararea din 18 mai. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu presedintele Consiliului European, Charles Michel: Seful statului a solicitat asigurarea unui acces rapid la finantare pentru toate statele UE, in vederea recuperarii in urma crizei COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, o discutie telefonica cu liderul Consiliului European, Charles Michel, in contextul pregatirii reuniunii Consiliului European, programata vineri, 19 iunie. Printre.

Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European de vineri

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la reuniunea Consiliului European in format videoconferinta, context in care va puncta faptul ca toate statele membre au nevoie de sprijin financiar in procesul de recuperare economica, anunta Digi24. ro.

Iohannis:PSD face scandal de dragul scandalului ca sa mai prinda cateva voturi. Pentru ce sa demiti Guvernul?

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat joi Unitatea Mobila ATI de la Romexpo. intr-o conferinta de presa, seful statului a acuzat PSD ca induce nesiguranta in populatie ca urmare a scandalului din Parlament privind refuzul de a prelungi starea de alerta. Klaus Iohannis considera incorecta ameninsarea PSD cu motiunea de cenzura. Pentru ce sa demiti Guvernul? Fiindca a oprit raspandirea epidemiei?, a spus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis: Sunt ingrijorat de numarul mare de imbolnaviri. Virusul nu pleaca in vacanta, ci e in comunitate Motiunea PSD, o lipsa de bun simt (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat ca este ingrijorat de numarul mare de cazuri de COVID-19 depistate in ultimele zile, subliniindca virusul nu pleaca in vacanta, ci ramane prezent in co.

Klaus Iohannis intervine in forta! Ce parere are presedintele despre motiunea de cenzura?

Presedintele Klaus Iohannis a avut si prima reactie dupa scandalul din Parlament privind starea de alerta. Acesta sustine ca motiunea anuntata de PSD ca este un gest lipsit de bun simt politic.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa reuniunea Consiliului European: Romania a primit 44 de miliarde de euro, dar vrem o suma considerabil mai mare din urmatorul exercitiu bugetar al UE

UPDATE, 19 iunie, ora 15. 25 Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, la finalul reuniunii Consiliului European de vineri, si a reamintit ca Romania a primit 44 de miliarde de euro in.

Presedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea la nivel inalt a Parteneriatului Estic, desfasurata in format videoconferinta

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, la reuniunea la nivel inalt a Parteneriatului Estic, desfasurata in format videoconferinta. Reuniunea va fi prezidata de catre presedintele Consiliului.

Presedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea la nivel inalt a Parteneriatului Estic, desfasurata in format videoconferinta

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, la reuniunea la nivel inalt a Parteneriatului Estic, desfasurata in format videoconferinta. intrunirea va fi prezidata de presedintele Consiliului European, Charles Michel.

Presedintele Klaus Iohannis, la reuniunea la nivel inalt a Parteneriatului Estic. Ce teme vor fi abordate si cine va mai participa la evenimentul de miercuri

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi, la reuniunea la nivel inalt a Parteneriatului Estic, care se va desfasura sub forma de videoconferinta si care va avea in vedere trei teme principale, reafirmarea.

Klaus Iohannis participa la reuniunea la nivel inalt a Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis va participa, azi, la reuniunea la nivel inalt a Parteneriatului Estic, desfasurata in format videoconferinta. intrunirea va fi prezidata de presedintele Consiliului European, Charles Michel.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )