Libnet.ro
UNICEF

16:15

Klaus Iohannis, raspunde dupa valizele lui Dragnea: Eu nu am avut niciun dosar. Toate s-au clasat pentru ca nu am comis nicio ilegalitate (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, raspunde dupa valizele lui Dragnea: Eu nu am avut niciun dosar. Toate s-au clasat pentru ca nu am comis nicio ilegalitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns, marti, acuzatiilor lansate in spatiul public de Liviu Dragnea prin valizele de luni pe care le tot plimba prin Parlament. Seful statului a aratat ca el nu a avut niciun. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Liviu Dragnea se lupta cu Romania in loc sa lupte pentru Romania/ Tara arde si prim-ministrul Dancila se ascunde in Arabia. Guvernul asta ne-a dus cu 11 ani in urma (VIDEO)

Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa guvernului Dragnea-Dancila dupa rezolutia votata de Parlamentul European privind Romania si dupa raportul MCV extrem de dur privind situatia statului de drept din.

Klaus Iohannis, dupa raportul MCV: Singurul obiectiv al acestei guvernari este sa il scape pe Dragnea de inchisoare si de dosare

Presedintele Klaus Iohannis a facut declratii extrem de dure la adresa guvernarii PSD-ALDE, pe care il acuza ca a sters cu buretele progresul ultimilor 11 ani si ca obiectivul unic este sa il scape.

Klaus Iohannis: Guvernul Dragnea-Dancila e un accident al democratiei. Trebuie inlocuit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, dupa plecarea din Guvernul Dancila a ministrului Afacerilor Europene, Victor Negrescu, ca lucrurile au luat-o razna la Palatul Victoria si ca Romania nu este pregatita pentru preluarea, peste mai.

Dragnea a mai venit cu o valiza pentru a-l acuza pe Klaus Iohannis de activitate posibil infractionala

Liviu Dragnea a venit luni cu o noua valiza gasita de un localnic din Sibiu care a spus ca a gasit-o in curte, prezentand o ancheta realizata in 2015 de site-ul de investigatii Rise Project despre casa pe care presedintele Klaus Iohannis a pierdut-o definitiv in justitie.

Liviu Dragnea, la Parlament cu o noua valiza cu informatii despre Klaus Iohannis: Un localnic din Sibiu a zis ca a gasit-o in curte(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a adus, luni, la Parlament, o noua valiza cu mai multe stick-uri, pe care s-ar afla informatii despre Klaus Iohannis. Azi este a doua zi de luni si este a doua valiza. Un localn.

Klaus Iohannis: Guvernul Dragnea-Dancila, un accident al democratiei romanesti. Trebuie inlocuit. Nu suntem pregatiti pentru preluarea presedintiei Consiliului UE (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca este ingrijorat de faptul ca Romania nu este pregatita sa preia, de la 1 ianuarie, presedintia Consiliului Uniunii Europene. in acest context, seful statului a.

Klaus Iohannis face APEL la PRIMARI:Nu se mai poate continua asa. Aceasta TOPAIALA e de rau augur! (VIDEO)

Klaus Iohannis a cerut, luni, inlocuirea Guvernului Dragnea-Dancila. Presedintele a declarat ca Executivul PSd nu si-a tinut promisiunile, printre care descentralizarea si un buget suficient pentru.

Klaus Iohannis, mesaj pe pagina de Facebook, dupa Raportul MCV

Presedintele Klaus Iohannis a facut o serie de declaratii, marti, dupa rezolutia adoptatade Parlamentul European si Raportul MCV. Iohannis a criticat in termeni duri guvernarea din.

Klaus Iohannis a semnat numirea lui George Ciamba in functia de ministru al Afacerilor Europene. Ecaterina Andronescu trebuie sa mai astepte

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti seara decretul de numire in functia de ministru al Afacerilor Europene a diplomatului de cariera George Ciamba. Aceasta decizie vine la scurt timp dupa ce seful.

Procurorul lui Klaus Iohannis, dezvaluiri-soc!

Procurorul care l-a trimis in penal pe presedintele Klaus Iohannis face declaratii explozive. Ioan Muresan dezvaluie ce s-a intamplat cu dosarul penal dupa ce s-a dovedit uzul de fals in cazul imobilului.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )