Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, reactie dupa ce Dragnea a afirmat ca este implicat direct in condamnarea sa: E ingrijorator. Conduce prin interpusi Guvernul

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, reactie dupa ce Dragnea a afirmat ca este implicat direct in condamnarea sa: E ingrijorator. Conduce prin interpusi Guvernul

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat joi seara ca Presedintele este implicat direct in condamnarea sa. Nu sunt implicat si apucaturi dictatoriale nu am avut. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj pentru Dragnea: Si-a luat o palarie prea mare. Discutia despre suspendarea mea este o obsesie

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat joi seara ca Presedintele este implicat direct in condamnarea sa. Nu sunt implicat si apucaturi dictatoriale nu am avut.

Klaus Iohannis, declaratii dupa summit-ul NATO. Centru de comanda operational, construit in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la Bruxelles o declaratie de presa, in care a anuntat principalele beneficii de care va avea parte Romania in urma summit-ului NATO.

Klaus Iohannis A SEMNAT decretele! Acum este OFICIAL!

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a semnat marti urmatoarele decrete: - Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii contabilitatii nr. 82/1991, modificarea si completarea Legii.

Iohannis i raspunde lui Dragnea: Nu sunt implicat n condamnarea sa. Omul si-a luat o palarie prea mare, nu face fata / Suspendarea, o obsesie

Presedintele Klaus Iohannis a raspuns atacurilor sefului PSD, afirmand ca nu este implicat in condamnarea lui Liviu Dragnea, asa cum a sustinut acesta din urma. Seful statului a comentat ca este ingrijorator comportamentul lui Dragnea care conduce Parlamentul si Guvernul prin interpusi. Despre suspendare, Iohannis a spus ca are un singur cuvant de spus: Obsesie.

Imagine virala cu presedintele Klaus Iohannis la Bruxelles. Radu Tudor: Asa este civilizat

Aparitia presedintelui Klaus Iohannis la Summitul NATO, cu ochelari de soare in timpul unei demonstratii aeriene, a polarizat din nou societatea. Criticat de unii, aparat de altii, cert este ca.

Dragnea: Klaus Iohannis e implicat direct in condamnarea mea!

Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri seara la Sinteza zilei ca presedintele Klaus Iohannis ca ar fi implicat direct in condmnarea sa. Presedintele PSD sustine ca are informatia de la un ofiter SRI care a fi.

Dragnea, prima reactie dupa revocarea lui Kovesi: Nu-i o victorie pentru nimeni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi. Acesta a sustinut ca aceasta revocare nu es.

PSD, PRIMA REACTIE dupa demiterea sefei DNA: Nu Iohannis a revocat-o astazi pe doamna Codruta Kovesi, ci sistemul

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat luni, comentand faptul ca presedintele a semnat decretul de revocare a sefei DNA, ca nu Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi, ci.

Comisia Europeana, prima reactie dupa demiterea sefei DNA: Comisia ar putea fi nevoita sa-si reevalueze aceasta concluzie

Comisia Europeana anunta, luni, dupa decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi, ca daca rezultatele obtinute in combaterea coruptiei ar fi pus sub semnul intrebarii, Comisia.

Klaus Iohannis ii raspunde lui Liviu Dragnea: Omul si-a luat o palarie prea mare, nu face fata. I s-au terminat argumentele politice si incepe cu atacuri la persoana (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat joi, la Bruxelles, recentele atacuri lansate la adresa sa de liderul PSD Liviu Dragnea. Seful statului a sustinut ca acesta nu mai are argumente politice si astfel a ajuns la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )