Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis refuza, asa cum a anuntat, propunerile pentru Dezvoltare si Transporturi, Olguta Vasilescu si Mircea Draghici: Documentatia care nsoteste propunerea este incompleta, lipseste cazierul judiciar

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis refuza, asa cum a anuntat, propunerile pentru Dezvoltare si Transporturi, Olguta Vasilescu si Mircea Draghici: Documentatia care nsoteste propunerea este incompleta, lipseste cazierul judiciar

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis joi o scrisoare premierului Viorica Dancila in care o informeaza ca in continuare, propunerile de numire in functia de membru al Guvernului a Liei Olguta Vasilescu si Mircea Draghici nu fac dovada indeplinirii tuturor conditiilor de legalitate, astfel incat sa li se poata da curs. continuă pe Hotnews

Reactia PSD la declaratia de razboi a lui Klaus Iohannis

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a anuntat, luni, la 100 de minute, ce va face PSD dupa declaratia de razboi a presedintelui Klaus Iohannis. Dupa cum stiti, Klaus Iohannis a dat motivarile pentru cele doua ref.

Sinteza zilei. Lia Olguta Vasilescu ii da replica lui Klaus Iohannis

Lia Olguta Vasilescu a afirmat, miercuri, la Sinteza zilei, ca nu are o explicatie logica pentru faptul ca presedintele Klaus Iohannis ii blocheaza drumul spre Ministerul Dezvoltarii. Nu pot sa gasesc o.

Klaus Iohannis raspunde PSD: Guvernul este INCAPABIL sa conceapa BUGETUL pentru 2019

Klaus Iohannis reactioneaza dur dupa ce ministrul pentru Mediul de Afaceri, Stefan- Radu Oprea, a declarat ca bugetul pe anul 2019 nu este gata din cauza lipsei avizului CSAT. Presedintele arata ca au fost.

Cristoiu, teorie-soc. Pe ce se bazeaza Klaus Iohannis in ultimele sale actiuni. Veste proasta pentru PSD

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, dovada faptului ca Augustin Lazar a semnat clasarea dosarului lui Klaus Iohannis. Este vorba de documentul semnat de Lazar in calitate de procuror general al.

Iohannis refuza din nou propunerile pentru Dezvoltare si Transporturi, Olguta Vasilescu si Mircea Draghici: PSD sa vina cu nume care sa ma convinga ca ministerele sunt bine conduse

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca va refuza din nou propunerile de ministri, pentru Dezvoltare si Transporturi - Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. El a spus ca PSD trebuie sa vina cu niste nume care sa il convinga ca ministerele vor fi bine conduse.

Iohannis refuza, din nou, propunerile de ministri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca propunerile Guvernului pentru ministerele Transporturilor si Dezvoltarii Regionale vor fi refuzate din nou.

Iohannis refuza din nou propunerile de ministri remaniati: Care este argumentul

In dupa-masa zilei de luni, 14 ianuarie, Iohannis a pus din nou paie pe foc in conflictul cu PSD, refuzandu-le din nou propunerile de ministri la Dezvoltare si Transporturi. in ultimele luni, Presedintele Romaniei a tot amanat numirea unor ministri in locul celor de la Dezvoltarea si Transporturi care au fost remaniati de Dragnea si [] .

Klaus Iohannis ii respinge pentru a treia oara pe Olguta Vasilescu si pe Mircea Draghici: Documentatia depusa este incompleta

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis joi prim-ministrului Viorica Dancila o noua scrisoare prin intermediul careia o anunta pe aceasta ca respinge pentru a treia oara propunerile pentru Ministerul.

NiculaeBadalau acuza: Klaus Iohannis blocheaza activitatea Guvernului!

NiculaeBadalau,ministrulEconomiei, a criticat joi seara, la Punctul de intalnire cu Radu Tudor, refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a accepta propunerile de ministri, ultima varianta.

Viorica Dancila, despre refuzul presedintelui de a accepta propunerile pentru Dezvoltare si Transporturi: Trebuie sa mergem la Curtea Constitutionala

Conflictul guvern - presedinte legat de nominalizarile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor trebuie transat la Curtea Constitutionala, iar decizia va fi luata in coalitie, a declarat premierul Viorica Dancila, marti seara, intr-un interviu la Antena3. Ea a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa realizeze si sa accepte macar in ultima clipa numirea Liei Olguta Vasilescu si a lui Mircea Draghici, pentru ca acesta lupta interna pune in pericol decizii si proiecte importante pe care Romania, care a preluat presedinta Consiliului Uniunii Europene, trebuie sa le finalizeze.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )