Libnet.ro
UNICEF

17:15

Klaus Iohannis refuza remanierea ceruta de Viorica Dancila: E un fel de farsa / Persoanele propuse nu au tinuta necesara pentru a ocupa portofoliile

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis refuza remanierea ceruta de Viorica Dancila: E un fel de farsa / Persoanele propuse nu au tinuta necesara pentru a ocupa portofoliile

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca nu accepta remanierea guvernamentala, mai exact propunerile transmise de guvern pentru ministerele Justitiei, Fondurilor Europene si Romanii de pretudindeni, considerand ca persoanele propuse pur si simplu nu sunt pregatite pentru aceste posturi. El a spus ca i-a cerut Vioricai Dancila sa vina cu alte propuneri si ca va lua act de demisiile celor 3 ministri - Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero - doar dupa ce va sti ce persoane vor prelua aceste portofolii. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis respinge remanierea celor trei ministri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca respinge remanierile celor trei ministri, pentru ca cele trei propuneri facute nu sunt persoane potrivite pentru functia de ministru.

VIDEO De ce respinge Klaus Iohannis noii ministri propusi de Dancila. E o farsa! Sunt persoane nepotrivite

Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea de remaniere a Guvernului. Solicitarea fusese trimisa de premierul Viorica Dancila de saptamana trecuta. Seful statului a respins si demisiile din functiile de ministri detinute de Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero. Nu iau act de aceste demisii pana cand nu stiu ce persoane vor prelua portofoliile. I-am [] .

Serban Nicolae: Daca Presedintele nu accepta toate propunerile de ministri, remanierea Guvernului se va face in Parlament

In situatia in care presedintele Klaus Iohannis va refuza chiar si unul dintre cei trei ministri propusi, remanierea Guvernului se va face in Parlament, prin infiintarea unui nou minister, a declarat senatorul .

Klaus Iohannis: Aceasta remaniere este un fel de farsa. Nu sunt de acord cu cele trei propuneri de ministri (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca respinge propunerile facute de premierul Viorica Dancila pentru a prelua potrofoliile Justitiei, Fondurilor Europene si Romanilor de.

Presedintele Klaus Iohannis: Aceasta remaniere e un fel de farsa. Nu o accept asa cum a fost propusa

Klaus Iohannis iese la rampa, in scandalul numirii ministrilor. Presedintele a refuzat remanierea guevernamentala. Acesta sustine ca va lua act de demisiile celor treiministri - Tudorel Toader, Rovana Pl.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Klaus Iohannis a respins noile propuneri de ministri pentru Guvernul Dancila, Eugen Nicolicea, Oana Florea si Tit Brailoiu. Remanierea propusa de PSD este o farsa, nu are absolut nimic de-a face cu.

Viorica Dancila l-a sunat pe Klaus Iohannis, insa presedintele nu i-a raspuns la telefon - surse

Premierul Viorica Dancila l-a sunat, marti, pe Klaus Iohannis, insa reprezentantii Administratiei Prezidentiale i-au transmis ca presedintele este ocupat si nu poate vorbi au declarat surse politice pentru HotNews. ro.

Viorica Dancila: Este inacceptabila si lipsita de fundament decizia presedintelui de a respinge propunerile de numire a noilor ministri

Premierul Viorica Dancila a transmis marti, printr-un comunicat de presa ca i se pare inacceptabila si lipsita de fundament decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge cele trei propuneri de.

Viorica Dancila: Iohannis impiedica functionarea Guvernului! Premierul trimite presedintelui propunerile pentru ministrii interimari

Prim-ministrul Viorica Dancila considera inacceptabila si lipsita de fundament decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de numire a noilor ministri pentru portofoliile Ministerului.

KLAUS IOHANNIS PUS SA ALEAGA RAUL CEL MAI MIC Guvernul Dancila, intre remaniere si restructurare

Presedintele tarii a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca, astazi, va raspunde scrisorii pe care a primit-o din partea premierului Viorica Dancila cu privire la noua remaniere guvernamentala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )