Libnet.ro
UNICEF

07:15

Klaus Iohannis, replica pentru cei din PSD: Aud ca vorbesc prostii despre Summit. Nu au inteles nimic si nu i-a invitat nimeni

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, replica pentru cei din PSD: Aud ca vorbesc prostii despre Summit. Nu au inteles nimic si nu i-a invitat nimeni

Presedintele Klaus Iohannisparticipa la Forumul Educatiei 2019, organizat la Iasi. Forumul Educatiei 2019 este o dezbatere pe marginea proiectului Romania Educata. Nu e niciun secret ca peste. continuă pe Antena3

Iohannis, replica pentru Dragnea: Nu din cauza olandezilor sau francezilor nu suntem in Schengen. Din cauza PSD-ului

Klaus Iohannis a declarat ca este vina PSD ca Romania nu este in Spatiul Schengen, deoarece social-democratii de doi ani si jumatate asalteaza justitia. Seful statului a precizat ca am fi fost astazi in Schengen, iar MCV ar fi fost ridicat daca tara noastra ar fi continuat lupta anticoruptie. Iohannis a spus acestea, dupa ce Liviu Dragnea a declarat, la Galati, ca liderii care au participat la summitul de la Sibiu, in special premierul Olandei, Mark Rutte, si presedintele Frantei, Emmanuel Macron, au au jignit Romania si ne mint ca avem probleme cu statul de drept, iar in final nicio legatura nu are intrarea noastra in Schengen cu statul de drept.

Ora 20.30. Klaus Iohannis, interviu pentru TVR

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va fi invitatul emisiunii Tema zilei, transmisa in direct la TVR 1. Miercuri, de la ora 20. 30, el va vorbi despre importanta evenimentului care va avea loc la Sibiu si despre relevanta organizarii unui eveniment istoric intr-un oras al Romaniei de ziua Europei. Distribuie pe Facebook.

VIDEO Iohannis: Cei din PSD spun ca nu conteaza alegerile, referendumul. Pai conteaza. Pentru ca daca oamenii voteaza, PSD dispare

Presedintele Klaus Iohannis le- a spus sambata celor prezenti la Teatrul National `Vasile Alecsandri din Iasi, la lansarea cartii sale EU. RO - Un dialog deschis despre Europa, ca desi cei din PSD spun ca nu conteaza alegerile, referendumul, acestea de fapt conteaza, pentru ca daca oamenii voteaza, PSD dispare.

Iohannis: Cei din PSD spun ca nu conteaza alegerile, referendumul. Pai conteaza. Pentru ca daca oamenii voteaza, PSD dispare

Presedintele Klaus Iohannis le- a spus sambata celor prezenti la Teatrul National `Vasile Alecsandri din Iasi, la lansarea cartii sale EU. RO - Un dialog deschis despre Europa, ca desi cei din PSD spun ca nu conteaza alegerile, referendumul, acestea de fapt conteaza, pentru ca daca oamenii voteaza, PSD dispare.

Klaus Iohannis: Avem infractori in fruntea statului/PSD-istii trebuie sa primeasca raspuns dupa doi ani de rateuri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Iasi, ca sunt infractori in fruntea statului care vor sa schimbe justitia pentru ei, el adaugand ca PSD executa de doi ani si jumatate aceste marlanii si atacuri la adresa justitiei, iar.

Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Guvernarea PSD e una esuata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca votul romanilor la alegerile europarlamentare si la referendumul din 26 mai este foarte important, sustinand ca guvernarea PSD este una.

Iohannis, replica la atacurile lui Dragnea: Infractorul-sef zice ca presedintele reprezinta interese straine. Nasol! PSD-istii nu au inteles nimic despre Summit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata la Iasi, in cadrul Forumului Educatiei 2019, ca social-democratii nu au inteles nimic despre Summitul de vineri de la SIbiu si ca actualul guvern ar trebui sa primeasca premiul pentru cel mai slab guvern post-decembrist. Replica sefului de la Cotroceni vine dupa ce cu o zi in urma presedinele PSD, Liviu Dragnea, a lansat mai multe atacuri asupra presedintelui in timpul mitingului de la Iasi.

Iohannis, replica dupa ce Pintea a spus ca suntem popor de infractori: Daca avem un guvern din categoria enuntata de dansa, ar face bine cu totii sa plece acasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intrebat fiind despre declaratiile ministrul Sorina Pintea conform carora romanii ar fi un popor de infractori, ca daca aceasta se refera la partidul sau si la guvernul din care face parte este trist.

Klaus Iohannis, la Iasi: Daca pierdem independenta justitiei, atunci pierdem si sansa pentru autostrazi, pentru spitale, sansa de a avea scoli bune pentru copiii nostri. Asa nu se poate! (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la mitingul PNL de la Iasi. Seful statului si-a inceput discursul sustinut in fata multimii cu o ironie la adresa PSD, in conditiile in care si.

Klaus Iohannis: Din cauza PSD-ului nu suntem astazi in Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Iasi, ca din cauza PSD-ului nu suntem astazi in Schengen, pentru ca in 2016 eram foarte aproape de aderare, dar alegerile au fost castigate de PSD, care a inceput sa faca praf justitia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )