Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis a respins toate propunerile ministrului Gabriel Les: Presedintele nu este de acord ca generalul Dumitru Scarlat sa fie sef al Statului Majoral Apararii

B1 B1,
Klaus Iohannis a respins toate propunerile ministrului Gabriel Les: Presedintele nu este de acord ca generalul Dumitru Scarlat sa fie sef al Statului Majoral Apararii

Presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu propunerea ministrului Apararii, Gabriel Les, privind noul sef al Statului Major al Apararii, in persoana generalului Dumitru Scarlat. Potrivit primelor. continuă pe B1

Iohannis respinge toate propunerile ministrului Apararii pentru sefia Statului Major

Presedintele Klaus Iohannis nu a acceptat propunerea MApN pentru functia de sef al Statului Major, urmand sa aiba loc o noua sedinta CSAT pana la finalul anului.

Sedinta CSAT. Presedintele Klaus Iohannis i-a prelungit mandatul actualului sef de Stat Major, Nicolae Ciuca

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a respins in cadrul sedintei CSAT propunerile ministrului apararii, Gabriel Les, la sefia Statului General Major al Armatei si ca a prelungit mandatul generalului Nicolae Ciuca. Potrivit Digi 24 , Dumitru.

Gabriel Les: Presedintele a refuzat fara motiv. Prelungirea mandatului pentru generalul Ciuca trebuia propusa de ministrul Apararii

Ministrul Apararii Gabriel Les a declarat, dupa refuzul lui Klaus Iohannis de numire a propunerii MApN in functia de sef al Statului Major, ca in ianuarie va veni cu o noua propunere, iar presedintele putea sa prelungeasca mandatul lui Nicolae Ciuca doar la propunerea ministrului, scrie Mediafax.

Ministrul Apararii ii raspunde lui Iohannis: Toate propunerile mele pentru preluarea conducerii Statului Major al Apararii au fost respinse de presedinte, fara argumente

Presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret prin care ii prelungeste mandatul generalului Nicolae Ciuca la conducerea Statului Major al Apararii, el precizand ca propunerea facuta de ministrul Apararii, Ga.

Klaus Iohannis: Propunerea ministrului Apararii pentru sefia Statului Major NU RESPECTA rigorile legii. Am semnat decretul prin care se prelungeste mandatul generalului Ciuca (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri, la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, ca a respins propunerea ca generalul Dumitru Scarlat sa devina sef al Statului Major al Armatei,.

Klaus Iohannis e amenintat din nou cu CCR de Viorica Dancila. Les anunta ca atributiile sefului SMA vor fi delegate loctiitorului acestuia

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a prelungi mandatul actualului sef al Armatei Romane, generalul Nicolae Ciuca, este nelegala, avansand ideea unui nou conflict juridic de natura constitutionala.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Am respins propunerea PSD pentru sefia Armatei. E o noua dovada de incompetenta!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, urmeaza sa faca o declaratie de presa dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Oficial, tema sedintei CSAT a fost numirea unui nou sef al.

Ministrul Apararii, Gabriel Les, despre numirea noului sef al Statului Major al Apararii: Am doua, trei variante

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat joi ca are trei variante de inlocuitor pentru Nicolae Ciuca la sefia Statului Major al Armatei SMAp), una dintre variante fiind Ovidiu-Liviu Uifaleanu, actualul sef al Statului Major al Fortelor Terestre.

Cristian Preda: Auzindu-l pe Tudorel Toader, ai impresia ca-l asculti pe Emil Bobu. Klaus Iohannis pare complet depasit de situatie

Demersul ministrului Justitiei privind revocarea procurorului general este absolut scandalos, declara la RFI europarlamentarul Cristian Preda PPE). Reactia sa vine dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca-i va trimite presedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare a lui Augustin Lazar. Eurodeputatul a mai spus ca presedintele Klaus Iohannis pare complet depasit de situatie si a abandonat confruntarea cu fortele raului din societatea romaneasca.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS A CONVOCAT: Sedinta CSAT pentru ocuparea unor posturi in conducerea Armatei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru astazi, la ora 12,00, la Palatul Cotroceni.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )