Libnet.ro
UNICEF

10:45

Klaus Iohannis retrimite in Parlament Legea ANI, care rezolva problemele alesilor aflati in conflict de interese

B1 B1,
Klaus Iohannis retrimite in Parlament Legea ANI, care rezolva problemele alesilor aflati in conflict de interese

Klaus Iohannis retrimite in Parlament Legea ANI, care rezolva problemele alesilor aflati in conflict de interese pana in 2013. Presedintele Romaniei apreciaza ca legea lui Florin Iordache este o masura . continuă pe B1

Klaus Iohannis refuza sa promulge si retrimite la Parlament Legea ANI, prin care incetau interdictiile aplicate parlamentarilor pana in 2013

Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului Legea ANI a lui Florin Iordache, apreciind ca este vorba despre o masura de clementa acordata parlamentarilor care afecteaza standardele de integritate si pune in discutie respectarea angajamentelor asumate de Romania in calitate de membru al Uniunii Europene.

ANUNT CRUCIAL pentru BUGETARI: Klaus Iohannis A PROMULGAT legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea prin care Vinerea Mare devine zi libera. Seful statului a semnat decretul pentru modificarea Codului Muncii, astfel ca angajatii din sistemul bugetar vor beneficia.

Romanii, liber de Vinerea Mare. Klaus Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea prin care Vinerea Mare devine sarbatoare legala nelucratoare, scrie Ziare. com .

Veste buna pentru bugetari: Klaus Iohannis a promulgat legea

Vesti de ultim moment pentru bugetari! Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni, 12 martie, lege.

Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica modul de alegere a judecatorilor constitutionali de catre Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, modificarea art. 5 alin. 4) din Legea nr. 47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, care prevede ca judecatorii acestei instante sunt numiti cu votul majoritatii membrilor prezenti, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis a promulgat o lege importanta. Judecatorii CCR, direct vizati

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea de modificare a Legii nr. 47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale. Astfel, a fost eliminata obligativitatea ca, la numirea judecato.

Iohannis retrimite Parlamentului modificarile la Legea Referendumului

Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului legea privind organizarea si desfasurarea referendumului. care modifica prevederi privind consultarea populara in cazul unei modificari a Constitutiei. Potrivit sefului statului, legea - deja modificata dupa o decizie a Curtii Constitutionale - contine erori ce trebuie rectificate.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea Referendumului

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, miercuri, spre reexaminare, Legea Referendumului. Proiectul initiat de PSD il scoate din procedura organizarii referendumului pe presedintele Romaniei, avand in vedere.

Iohannis cere reexaminarea Legii ANI pe motiv ca acorda clementa parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea Legii pentru completarea Legii nr.

Liviu Dragnea despre statul paralel: Klaus Iohannis este unul dintre beneficiari. O caracatita care a sugrumat Romania, a frant destine, s-a implicat in alegeri democratice, a deschis dosare, a inchis dosare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca statul paralel, care exercita puterea statului intr-un mod nelegal si nelegitim, este format din oameni din serviciile secrete, din Politie, din vami, din ANAF, Garda Financiara, din procurori sau judecatori, fiind o ramificatie care atunci cand va iesi la iveala ne va ingrozi pe toti, o caracatita care a sugrumat dezvoltarea Romaniei si a frant destine. Dragnea a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis este unul dintre beneficiarii statului paralel si ca nu ii sunt clare motivele pentru care seful statului prefera sa ia apararea unor bucati din acest stat paralel.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )