Libnet.ro
UNICEF

13:45

Klaus Iohannis revine la Timisoara. Programul presedintelui Romaniei in capitala Banatului

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis revine la Timisoara. Programul presedintelui Romaniei in capitala Banatului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va afla vineri, 17 mai, la Timisoara, unde va participa la o serie de evenimente. continuă pe Adevărul

[P] Klaus Iohannis: Pe 26 mai, mergem la vot sa aratam lumii ca suntem un neam de oameni cinstiti, nu de hoti!

Capitala Moldovei, Iasi, a devenit punctul zero al campaniei prezidentiale pentru referendumul pentru justitie ce va avea loc pe 26 mai. Sambata,11 mai, la finalul mitingului PNL de la Iasi, Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a tinut primul discurs in care a explicat oamenilor miza referendumului si pledat pentru participarea la vot. A fost un discurs primit cu caldura de peste 10. 000 de moldoveni. Campania pentru referendumul initiat de presedinte, puternic sprijinita de PNL, a pornit cu dreptul, cu un larg suport popular, pentru o Romanie normala, o Romanie corecta, o Romanie a oamenilor cinstiti!.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Politicile actuale sunt pe contrasensul responsabilitatii economice

Eugen Radulescu, BNR: Firme-gigant fintech vor intra pe piata serviciilor bancare cu produse care vor genera cutremure Tara noastra merge, in prezent, intr-o directie gresita din punct de vedere economic, iar politicile actuale se gasesc pe contrasensul responsabilitatii economice, potrivit presedintelui tarii, Klaus Iohannis, care sustine ca, de aceea, este deosebit de important ca sectorul financiar sa faca dovada preocuparii pentru sustenabilitate.

Reactia PSD la refuzul lui Klaus Iohannis: Presedintele Iohannis mai uita sau ignora si faptul ca PSD si-a exprimat public sprijinul fata de referendum

Partidul Social Demorat a reactionatin ceea ce priveste refuzul presedintelui Klaus Iohannis. Presedintele a anuntat ca refuza propunerile de remaniere facute de Viorica Dancila: Eugen Nic.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa guvernantilor: Romania merge intr-o directie gresita. Suntem singura tara din UE al carei deficit bugetar incepe cu cifra 3 (VIDEO)

Noi acuzatii ale presedintelui Klaus iohannis aduse guvernantilor. Seful statului a transmis, miercuri, ca Romania merge intr-o directie gresita, ca guvernul neglijeaza investitiile si ca suntem singura t.

Orban, dupa ce Ciolos l-a criticat pe Iohannis: Orice atac impotriva presedintelui si a PNL face bine PSD si ALDE

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat luni, ca reactie la afirmatiile lui Dacian Ciolos facute la adresa presedintelui Klaus Iohannis, ca orice atac impotriva sefului statului si a Partidului National Liberal face bine PSD si ALDE, transmite Mediafax.

Anunt de ULTIM MOMENT de la Cotroceni! Klaus Iohannis a semnat DECRETELE

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat joi, urmatoarele decrete: -Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea art. 223 din Legea educatiei nationale nr. 1/2011 PL-x.

Klaus Iohannis, o noua serie de atacuri la adresa PSD: Zero autostrazi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizari, nimic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un nou atac la adresa PSD, spunand ca pentru cei din partid e mult mai importantsa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat sa le fie bine romanilor. Zero.

Klaus Iohannis, o noua serie de atacuri la adresa PSD: E mai important sa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat romanilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un nou atac la adresa PSD, spunand ca pentru cei din partid e mult mai importantsa-i fie bine lui Liviu Dragnea decat sa le fie bine romanilor. Zero.

Bogdan Chirieac, reactie la decizia lui Klaus Iohannis: Domnule presedinte, v-ati facut un mare rau tinandu-l in brate pe Augustin Lazar

Jurnalistul Bogdan Chirieaca criticat, marti seara, la Antena 3 data pe care a ales-o presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in contextul implinirii a 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989,.

Bogdan Chireac, reactie la deciziile lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Bogdan Chireasc a criticat, marti seara, la Antena 3 data pe care a ales-o presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in contextul implinirii a 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )