Libnet.ro
UNICEF

09:31

Klaus Iohannis: Romania are nevoie de o administratie publica eficienta

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Romania are nevoie de o administratie publica eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj, in cadrul Galei Asociatiei Municipiilor din Romania, in care subliniaza ca tara noastra are nevoie de o administratie publica eficienta, el mentionand. continuă pe Antena3

Cum a ars Klaus Iohannis Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca Romania trebuie sa aiba un cadru mult mai stabil, astfel incat tinerii care studiaza in strainatate sa revina in tara. Avem tot ce ne trebuie.

Iohannis: Romnia are toate ingredientele, dar penduleaza ntre ceva ars, jenant si o prajitura foarte buna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Paris, ca Romania nu-si foloseste inca potentialul si, desi are toate ingredinetele necesare, penduleaza intre o prajitura arsa si una foarte buna. El a mai spus ca politicienii trebuie sa creeze cadrul necesar pentru ca tinerii sa nu mai plece din tara.

Klaus Iohannis: Guvernul Dragnea-Dancila, un accident al democratiei romanesti. Trebuie inlocuit. Nu suntem pregatiti pentru preluarea presedintiei Consiliului UE (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca este ingrijorat de faptul ca Romania nu este pregatita sa preia, de la 1 ianuarie, presedintia Consiliului Uniunii Europene. in acest context, seful statului a.

Klaus Iohannis: Guvernul Dragnea-Dancila e un accident al democratiei. Trebuie inlocuit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, dupa plecarea din Guvernul Dancila a ministrului Afacerilor Europene, Victor Negrescu, ca lucrurile au luat-o razna la Palatul Victoria si ca Romania nu este pregatita pentru preluarea, peste mai.

Klaus Iohannis: Noi pendulam intre ceva ars si o prajitura foarte buna. Asta este evolutia Romaniei in ultimul secol

Presedintele Klaus Iohannis considera ca, in ultimul secol, Romania a trecut prin perioade foarte bune, dar si prin dictaturi cu rezultate groaznice, comparand acest traseu cu pendalurea intre ceva ars si o prajitura foarte buna. Seful statului spune ca avem toate ingredientele necesare pentru a realiza o prajitura foarte buna.

Sinteza zilei. Secretul teribil al procurorului lui Klaus Iohannis

O noua dezvaluire-bomba, luni, la Sinteza zilei. Procurorul care l-a albit pe Klaus Iohannis, Cristian Aurel Lazar - si care, de altfel, se ocupa si de dosarul in care este chemata, joi, la audieri.

Sinteza zilei. De ce vrea Klaus Iohannis sa darame Guvernul Dancila

Mihai Gadea a pregatit o noua editie spectaculoasa a Sintezei zilei, luni seara. Devine tot mai clar ca planul lui Klaus Iohannis pentru luna noiembrie este de a darama guvernul. Dar de ce? Vreau sa va.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind restituirea sumelor pe taxa speciala pentru autoturisme

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele pentru promulgarea a doua legi pentru aprobarea a doua OUG care se refera la restituirea pe cale administrativa a sumelor reprezentand taxa speciala pentru.

Legea offshore, promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi Legea privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea offshore

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgarea a legii offshore. stire in curs de actualizare .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )