Libnet.ro
UNICEF

19:45

Klaus Iohannis: Romania va trimite in Republica Moldova medici, materiale sanitare si medicamente. Vom ajuta cetatenii de acolo sa treaca mai usor peste aceasta epidemie de coronavirus (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Romania va trimite in Republica Moldova medici, materiale sanitare si medicamente. Vom ajuta cetatenii de acolo sa treaca mai usor peste aceasta epidemie de coronavirus (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca Romania va ajuta Republica Moldova cu masti, medicamente si materiale sanitare, astfel incat sa fata fata mai bine epidemiei de coronavirus. De asemenea, o ec. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Romania va trimite in Republica Moldova medici, materiale sanitare si medicamente. Vom ajuta cetatenii de acolo sa treaca mai usor peste aceasta epidemie de coronavirus (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca Romania va ajuta Republica Moldova cu masti, medicamente si materiale sanitare, astfel incat sa fata fata mai bine epidemiei de coronavirus. De asemenea, o ec.

Romania va trimite ajutoare medicale in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat un ajutor medical pentru Republica Moldova.

O echipa medicala din Romania va lucra in spitale din Republica Moldova, pentru combaterea pandemiei de coronavirus

O echipa de medici si asistenti medicali din Romania va lucra in spitale din Republica Moldova implicate in combaterea pandemiei de coronavirus, tara vecina urmand sa primesca, din partea Guvernului de la Bucuresti, donatii constand in echipamente de protectie si materiale necesare.

Convorbire telefonica Klaus Iohannis - Donald Trump Presedintele american s-a oferit sa trimita ventilatoare pentru spitalele din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la telefon sambata cu presedintele american Donald Trump, la solicitarea acestuia din urma, legata de pandemia de coronavirus. Trump si-a manifestat intentia de a trimite Romaniei ventilatoare pentru dotarea spitalelor, potrivit Administratiei prezidentiale.

Cutremur in zona Vrancea, resimtit si in Republica Moldova

Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5,0 grade pe scara Richter s-a produs in zona seismica Vrancea, Romania, in noaptea de vineri spre sambata, 25 aprilie, la ora 1. Seismul a fost resimtit si in Republica Moldova, inslusiv la Chisinau.

Structura anului scolar ramane neschimbata. Klaus Iohannis: Anul scolar se va termina pe 12 iunie

Anul scolar se va termina pe 12 iunie, iar pana atunci vor continua formele de invatamant la distanta, a anuntat, luni, Klaus Iohannis. Astfel, elevii ar putea reveni in banci abia la toamna, cand incepe un nou an scolar. Presedintele a subliniat ca s-a renuntat la ideea redeschiderii scolilor, deoarece in unitatile de invatamant din Romania nu ar fi posibila respectarea normelor de distantare sociala.

Klaus Iohannis: Scolile, universitatile si gradinitele nu se vor redeschide. Cursurile vor continua de la distanta. Evaluarea Nationala si BAC-ul se vor organiza cum au fost planificate, dar cu reguli foarte stricte (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut luni o noua declaratie de presa, in contextul epidemiei de coronavirus. Romania se afla in stare de urgenta din 16 martie, din cauza COVID-19, dar masurile de.

Autoritatile au blocat accesul la un site web cu declaratii complet false atribuite presedintelui RomanieiExemplu: Klaus Iohannis - fiecare roman va primi 50 de euro de Pasti

Accesul prin internet la site-ul bn-news-romania. info a fost blocat de catre autoritati, dupa ce o analiza a Grupului de Comunicare strategica a aratat ca site-ul prezinta informatii vadit false cu privire la pozitii exprimate de oficiali romani, precum cele ale Presedintelui Romaniei. in decizia transmisa de ANCOM furnizorilor de internet, document consultat de HotNews. ro, este dat ca exemplu urmatorul articol cu declaratii complet false atribuite presedintelui: Klaus Iohannis - fiecare roman va primi 50 de euro de Pasti. Am decis sa ajutam oamenii pe timp de carantina.

Cand ar putea fi redeschise gradinitele din Republica Moldova

Igor Dodon a anuntat ca gradinitele din Republica Moldova ar putea fi deschise la sfarsitul lunii mai - inceputul lunii iunie, insa nici acest lucru nu este sigur. Presedintele sustine ca problema consta in faptul ca exista un numar mare de persoane infectate din sistemul educational. in acest sens, el a accentuat ca nu avem dreptul sa riscam cu sanatatea copiilor.

KLAUS IOHANNIS: in acest an scolar gradinitele, scolile, universitatile nu se redeschid

Presedintele Klaus Iohannis anuntat astazi ca, pentru majoritatea elevilor si studentilor, in acest an scolar, gradinitele, scolile, universitatile nu se vor redeschide, anul scolar se incheie pe 12 iunie, iar pana atunci vor continua formele de invatamant la distanta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )