Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis s-a intalnit cu seful CIA. Ce i-a spus acesta despre serviciile de informatii din Romania si ISIS

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis s-a intalnit cu seful CIA. Ce i-a spus acesta despre serviciile de informatii din Romania si ISIS

Klaus Iohannis a avut o intrevedere, in a doua zi a vizitei sale in Statele Unite ale Americii, cu directorul CIA, Mike Pompeo. La intalnirea cu conducerea CIA, presedintele. continuă pe Antena3

Iohannis se intalneste marti cu seful CIA, Mike Pompeo

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni marti cu directorul Agentiei Centrale de Informatii, Mike Pompeo, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis se va intalni, marti, cu seful CIA, Mike Pompeo

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu directorul Agentiei Centrale de Informatii CIA), Mike Pompeo, la ora locala 14:30, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu directorul CIA Mike Pompeo. Ce teme au fost abordate de cei doi

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, a avut o intrevedere, marti, cu directorul CIA, Mike Pompeo. Printre temele discutate de cei doi au fost combaterea terorismului, solidaritatea transatlantica, stabilizarea Afganistanului, dar mai ales colaborarea dintre CIA si partenerii de intelligence din Romania.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu directorul CIA: Romania intelege ca, inclusiv prin servicii de intelligence, sa actioneze ca un furnizor de securitate, pentru a contribui la eforturile internationale

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, in a doua zi a vizitei sale in Statele Unite, o intrevedere cu directorul CIA, Mike Pompeo, sefului statului aratand ca Romania este un partener valoros pentru partea americana, in special datorita expertizei din regiunea Marii Negre, Balcanii de Vest si vecinatatea estica, inclusiv in ceea ce priveste amenintarile hibride de pe Flancul Estic al NATO.

intalnire la varf pentru Klaus Iohannis in vizita efectuata in Statele Unite: Seful statului se vede marti cu directorul CIA, Mike Pompeo

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza in aceasta perioada o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, unde participa la mai multe evenimente importante. O astfel de intrevedere important.

Klaus Iohannis condamna atacul de la Londra: Compasiune din toata inima fata de toti cei afectati

Presedintele Klaus Iohannis condamna cu fermitate, intr-un mesaj postat pe contul sau de Twitter, atacul terorist de noaptea trecuta de la Londra. Compasiune din toata inima fata de toti cei afectati de tragicul incident din Marea Britanie, a mai scris seful statului.

Klaus Iohannis: Condamn cu fermitate atacul terorist care a avut loc la Londra

Presedintele Klaus Iohannis a transmis diminica pe Twitter, un mesaj de sustinere in urma atacurilor care au fost comise in noaptea de sambata spre duminica la Londra. Seful statului a.

Presa ceha: Klaus Iohannis, primul lider est-european primit de Donald Trump la Casa Alba/ Presedintele ceh Milos Zeman se va intalni cu Trump abia in septembrie

Un ziar prestigios din Cehia noteaza ca presedintele roman Klaus Iohannis si-a depasit omologii din Cehia sau Polonia in incercarea de a fi primul lider est-european primit de Donald Trump la Casa Alba. Ziarul Hospodarske Noviny scrie ca apropiata intalnire a lui Iohannis cu Trump de la 9 iunie pune capat visului presedintelui ceh Milos Zeman sau al celui polonez, Andrzej Duda, ca vor fi primii din regiune care vor discuta cu omologul american la el acasa, noteazaEuropalibera. org, citandHospodarske Noviny.

Klaus Iohannis incepe duminica o vizita de 6 zile in Statele Unite, la finalul careia va fi primit de Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis incepe, duminica, o vizita de 6 zile in Statele Unite, in cursul careia se va intalni, la Casa Alba, cu omologul sau american Donald Trump si va primi, din partea American Jewish Committee, distinctia Light Unto the Nations. Klaus Iohannis este primul lider din est-european care este primit de presedintele american Donald Trump.

Klaus Iohannis a inceput duminica o vizita de 6 zile in Statele Unite, la finalul careia va fi primit de Donald Trump la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, duminica, o vizita de 6 zile in Statele Unite, in cursul careia se va intalni, la Casa Alba, cu omologul sau american Donald Trump si va primi, din partea American Jewish Committee, distinctia Light Unto the Nations. Klaus Iohannis este primul lider din est-european care este primit de presedintele american Donald Trump.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )