Libnet.ro
UNICEF

19:30

Klaus Iohannis, la sediul PNL: Cu actualul si viitorul Presedinte al Romaniei, pregatim campania electorala

B1 B1,
Klaus Iohannis, la sediul PNL: Cu actualul si viitorul Presedinte al Romaniei, pregatim campania electorala

Presedintele Klaus Iohannis a mers, marti, la sediul PNL pentru o intalnire cu liberalii pe tema campaniei electorale. Cu actualul si viitorul Presedinte al Romaniei, pregatim campania electorala, a. continuă pe B1

Iohannis, selfie cu liberalii la sediul PNL. Orban: Pregatim depunerea candidaturii

Presedintele Klaus Iohannis a descins, marti, la sediul PNL, liderii partidului postand pe Facebook un selfie cu seful statului. Pregatim depunerea candidaturii, a scris Ludovic Orban pe reteaua de socializare.

Klaus Iohannis a stabilit deja cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere

Klaus Iohannis a stabilit, sambata, la Scoala de vara a tineretului liberal, cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere. Klaus Iohannis a stabilit deja cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere Cand spui comedie, spui I. Caragiale si imediat in minte iti vine si O .

Klaus Iohannis: Ludovic Orban este oricand o varianta de premier (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca liderul PNL, Ludovic Orban, poate fi oricand o varianta de premier. intrebat daca cei de la PNL sunt pregatiti sa intre la guvernare in.

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru alegerile prezidentiale pe 20 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Seful statului este sustinut de catre PNL impreuna cu care organizeaza deja actiuni de precampanie in tara.

Klaus Iohannis catre liberali: Trebuie sa fiti pregatiti sa intrati la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis liberalilor, sambata, la Constanta, ca PNL va fi principal.

Klaus Iohannis: Am fost nevoit sa refuz de trei ori remanierea ceruta cu obraznicie. PSD a produs cea mai paguboasa guvernare de la Revolutie incoace. Rusine! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa guvernarii PSD, in discursul pe care l-a sustinut, sambata, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Est, la Constanta. Seful statului .

Klaus Iohannis: Am fost nevoit sa refuz de trei ori remanierea ceruta cu obraznicie. PSD a produs cea mai paguboasa guvernare de la Revolutie incoace. Rusine! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa guvernarii PSD, in discursul pe care l-a sustinut, sambata, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Est, la Constanta. Seful statului.

Klaus Iohannis planuieste sa ignore pactul propus de Viorica Dancila

Klaus Iohannis planuieste sa ignore pactul propus de Viorica Dancila. Nu ar fi facut acelasi lucru daca inelegerea referitoare la pensii si salarii ar fi venit de la PNL, a lasat sa se inteleaga.

LUDOVIC ORBAN: Iohannis si PNL - un pol de stabilitate care ofera siguranta fiecarui cetatean

Liderul liberal Ludovic Orban a afirmat sambata, in statiunea Venus, ca in conditiile in care in politica romaneasca este bulibaseala, exista un pol de stabilitate care ofera siguranta fiecarui cetatean, acesta fiind format din presedintele Klaus Iohannis si PNL.

Cum incearca PSD sa-l bage la inchisoare pe Klaus Iohannis. Initiativa legislativa depusa in liniste de Teodorovici

Presedintele ANAF a facut un anunt cel putin interesant despre datoria lui Klaus Iohannis. Ce initiativa legislativa a depus de curand Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor? Iata afirmatiile Mirelei Calugareanu, presedintele ANAF, despre in ce situatie se afla Fiscul si care este, de fapt, problema lui Iohannis. Cum incearca PSD sa-l bage la inchisoare pe Klaus .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )