Libnet.ro
UNICEF

10:45

Klaus Iohannis a semnat decretul: Cum se modifica OUGprivind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii

B1 B1,
Klaus Iohannis a semnat decretul: Cum se modifica OUGprivind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea prin care persoanele care candideaza sau sunt nimite intr-o functie, trebuie sa depuna o declaratie pe proprie raspundere potrivit careia nu au colaborat cu. continuă pe B1

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noilor ministrii propusi de Viorica Dancila

Update:Au fost emise decretele prin care presedintele Klaus Iohannis a semnat pentru numirea in functie a ministrilor propusi de Viorica Dancila. Decret prin care se ia act de demisia doamnei Carmen.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea noilor ministri propusi de Viorica Dancila

Update:Au fost emise decretele prin care presedintele Klaus Iohannis a semnat pentru numirea in functie a ministrilor propusi de Viorica Dancila. Decret prin care se ia act de demisia doamnei Carmen.

OFICIAL! Klaus Iohannis a semnat DECRETUL: Lovitura MAJORa pentru ANAF si procurorii din Ministerul Public

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea de aprobare a Ordonantei Guvernului nr. 212014 pentru modificarea si completarea OUG 1952002 privind circulatia pe drumurile publice, precum si pentru.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Indemnizatii majorate pentru fostii detinuti politici

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea prin care este majorata indemnizatia de care beneficiaza fostii detinuti politici si categoriile asimilate. Este vorba despre o majorare de la 400 lei la 700 lei.

Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica un articol din Codul Fiscal

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea care prevede ca aceia care efectueaza sponsorizari sau acte de mecenat, precum si cei care acorda burse private sa scada din impozitul pe profit datorat suma.

Klaus Iohannis a semnat legea. Ce se intampla cu liberele de la stat, din 2020

Presedintele Klaus Iohannis a semnat recent legea care prevede ca Guvernul Romaniei trebuie sa stabileasca in primele 15 zile ale fiecarui an ce zile libere suplimentare vor primii angajatii de la stat pe parcursul unui an calendaristic. Modificarea Codului muncii face referire la minivacantele bugetarilor, adica la legatura dintre zilele libere legale si week-end-uri. Ce .

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Castigatoarea de la Wimbledon merge marti la Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri decretul de decorare a Simonei Halep. VESTE TRISTA! A MURIT FOSTUL PRESEDINTE! VA FI DOLIU NATIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI GALERIE FOTO) Astfel,.

Klaus Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila. Cine sunt acestia

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, numeroase decrete. Printre altele, Klaus Iohannis a acceptat si ministrii propusi de Viorica Dancila. Iohannis a acceptat ministrii propusi de Viorica Dancila Presedintele Romaniei a semnat azi, 24 iulie, decretele prin care a numit ministrii propusi de premierul tarii in cadrul ministerelor de .

Reactia lui Klaus Iohannis dupa tragedia de la Caracal. Primele declaratii ale presedintelui

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va cere o ancheta, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in cazul tragediei de la Caracal. Prin intermediul unui comunicat, aceasta a mai spus ca cei gasiti vinovati vor fi aspru sanctionati. Klaus Iohannis cere ancheta in cazul de la Caracal Cazul de la Caracal va .

SONDAJ. Va fi invins Klaus Iohannis la prezidentiale?

Potrivit unui sondaj realizat in timpul emisiunii Subiectiv, telespectatorii Antena 3 nu il vad invingator pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. La intrebarea Va fi invins Klaus.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )