Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

Decretul pentru desemnarea lui Florin Citu candidat la functia de prim-ministru a fost publicat in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in calitate de candidat la functia de prim-ministru, documentul fiind publicat marti in Monitorul Oficial.

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete Patru judecatori si un procuror, eliberati din functii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, mai multe decrete. Acestea vizeaza acreditarea ambasadorilor in Macedonia de Nord, Bosnia si Hertegovina, Australia, Albania, Peru, Senegal, Argentina si.

Florin Citu, desemnat pentru pozitia de prim-ministru. Klaus Iohannis: Coalitia formata din PNL, USR-PLUS si UDMR a dovedit deja majoritatea in Parlament (VIDEO)

UPDATE, 22 decembrie, ora 19:45 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul prin care il desemneaza pe Florin Citu in calitate de candidat la functia de prim-ministru. Presedintele.

Consultari la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au venit impreuna sa-l propuna pe Florin Citu. Klaus Iohannis i-a felicitat pentru viteza (VIDEO)

Marti dupa-amiaza a inceput, la Palatul Cotroceni, cea de-a doua runda de consultari cu partidele parlamentare pentru desemnarea noului premier. Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au venit impreuna sa-l propuna pe.

Iohannis a chemat marti partidele la a doua runda de consultari pentru desemnarea premierului

Presedintele Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la o a doua runda de consultari pentru desemnarea prim-ministrului. Anuntul Administratiei prezidentiale a venit la scurt timp dupa ce PNL, USR-PLUS si UDMR au semnat acordul Coalitiei de guvernare.

Klaus Iohannis face marti consultari cu partidele pentru desemnarea candidatului pentru functia de premier

Presedintele Klaus Iohanis declanseaza maine, de la ora 15. 00, consultarile cu partidele pentru desemnarea candidatului pentru functia de premier.

Iohannis organizeaza consultari cu partidele, pentru desemnarea candidatului de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a invitat, astazi, presedintii partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlament pentru consultari in vederea desemnarii candidatului la functia de prim-ministru.

Presedintele Iohannis cheama partidele la consultari pentru desemnarea candidatului de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis cheama, maine, presedintii partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlament pentru consultari in vederea desemnarii candidatului la functia de prim-ministru, conform Administratiei Prezidentiale.

Florin Calinescu il desfiinteaza pe Klaus Iohannis. Ce a putut spune despre presedintele Romaniei

Florin Calinescu s-a dezlantuit la adresa noii puteri. Actorul a izbit de pamant partidele de Dreapta, apoi l-a luat la rand si pe Klaus Iohannis. Florin Calinescu, despre noua putere. Presedintele Klaus Iohannis a fost desfiintat Florin Calinescu a lansat un atac la adresa presedintelui, dar nu i-a ocolit nici pe cei din coalitia de .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )