Libnet.ro
UNICEF

15:00

Klaus Iohannis a semnat! Legea a intrat in vigoare: e scandal in Romania

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a semnat! Legea a intrat in vigoare: e scandal in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat legea care interzice in scoli prozelitismul religios si raspandirea teoriei sau opiniei identitatii de gen. Klaus Iohannis a semnat legea. A intrat in vigoare si va fi scandal in Romania Presedintele Romaniei a promulgat, miercuri, 14 iulie 2020, legea care modifica si completeaza Legea educatiei nationale, in sensul interzicerii . continuă pe Playtech

Curtea Constitutionala a respins sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la legea de declarare a zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon

In urma deliberarilor, Curtea Constitutionala, cu majoritate de voturi, a respins, ca neintemeiata, obiectia de neconstitutionalitate si a constatat ca Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon este constitutionala in raport cu criticile formulate, a transmis CCR.

Copiii victimelor din inchisorile comuniste vor primi o indemnizatie lunara. Klaus Iohannis a semnat azi documentul

Urmasii detinutilor politici, victime ale sistemului comunist, instaurat din 6 martie 1945, vor primi de la stat o indemnizatie lunara in valoare de 500 de lei. Klaus Iohannis a promulgat legea miercuri, 15.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind campaniile de informare pentru combaterea ambroziei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, astazi, legea care prevede ca autoritatile publice locale si ministerele de resort desfasoara anual campanii de informare in media, online si in forma scrisa pentru combaterea ambroziei.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care activitatile in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen sunt interzise in scoli

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care are ca obiect de reglementare modificarea si completarea Legii educatiei nationale, in sensul interzicerii in scoli a unor activitati, intre care prozelitismul religios si cele in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen.

Klaus Iohannis face declaratii de presa, marti, la ora 14.00, in plin scandal politic legat de legea carantinei si izolarii

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, marti, o declaratie de presa, de la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 14. Declaratiile sefului statului vin in contextul in care tot marti are loc dezbaterea din Se.

Klaus Iohannis: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile. Se vor pastra doar restrictiile care sunt acum in vigoare

Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, urmand a fi pastrate restrictiile existente in acest moment. Situatia epidemiologica nu este buna. Am avut si.

Klaus Iohannis: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile. Se vor pastra doar restrictiile care sunt acum in vigoare. Protejati-va si protejati si pe altii! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei cu membrii Guvernului care se ocupa de gestionarea crizei COVID-19, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, urmand a fi pastrate.

KLAUS IOHANNIS: Este intolerabil cum PSD tergiverseaza legea carantinarii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca PSD tergiverseaza legea carantinarii si izolarii si a facut apel la parlamentari sa finalizeze discutiile pe acest act normativ, conform Agerpres.

Klaus Iohannis: Sunt siderat de felul in care PSD a reactionat in Parlament acum, cand este in discutie legea care reglementeaza izolarea persoanelor bolnave si carantinarea

Presedintele Klaus Iohannis s-adeclarat siderat de felul in care cei de la PSD tergiverseaza discutia din Parlament asupra legii carantinei si izolarii. Asta in conditiile in care presedintele.

Ora 14.00. Declaratie de presa a lui Klaus Iohannis, in contextul tergiversarii legii carantinei de catre PSD

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, de la ora 14. 00, o declaratie de presa, cel mai probabil tema vizata fiind legea carantinei si izolarii a carei adoptare PSD o tergiverseaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )