Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala: Presedintele atentionaeaza din nou guvernul PSD

B1 B1,
Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala: Presedintele atentionaeaza din nou guvernul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale CCR) luni, 10 decembrie a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 56/2018 pentru. continuă pe B1

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala: Presedintele atentioneaza din nou guvernul PSD

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale CCR) luni, 10 decembrie a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 56/2018 pentru.

Dancila l-a reclamat pe Iohannis la Curtea Constitutionala

Premierul Viorica Vasilica Dancila a anuntat vineri, in debutul sedintei de Guvern, ca a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a formaliza revocarea din functie a ministrilor demisionari Lucian Sova si.

SONDAJ. Cine credeti ca va castiga la Curtea Constitutionala? Presedintele Iohannis sau Guvernul?

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit pentru 13 decembrie termenul de transmitere a punctelor de vedere in cazul sesizarii Guvernului privind existenta unui conflict juridic de natura constitutionala.

Klaus Iohannis pleaca la Bruxelles. Ce va discuta presedintele Romaniei cu oficialii UE

Presedintele Romaniei va participa, in perioada 13 - 14 decembrie a. c. , la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, Regatul Belgiei. De asemenea, in marja reuniunii Consiliului European, Klaus Iohannis va.

Presedintele a atacat la CCR legea Dragnea-Tariceanu pentru declasificarea Hotarrii CSAT din 2005, care desecretizeaza protocoalele SRI

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat la Curtea Constitutionala legea initiata de Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu pentru declasificarea Hotararii CSAT din 2005, prin care toate protocoalele si acordurile incheiate de SRI ar putea fi desecretizate.

Klaus Iohannis, o noua sesizare catre Curtea Constitutionala. Ce ataca presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la un act normativ legat de reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome si societati comerciale,.

Klaus Iohannis, atacuri in rafala la adresa la adresa lui Dancila: Doamna premier CONFUNDA Guvernul cu partidul. Aceasta maniera o cunoastem de la regimul care s-a incheiat in 89 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat vineri noi atacuri la adresa actualei guvernari. Seful statului a criticat-o in termeni foarte duri pe premierul Viorica Dancila, dupa ce aceasta a sesizat Curtea.

Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind desecretizarea protocoalelor dintre Parchete si SRI

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea privind desecretizarea protocoalelor, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Actul normativ a fost adoptat la.

Klaus Iohannis sesizeaza CCR privind declasificarea protocoalelor cu SRI

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la Curtea Constitutionala o sesizare cu privire la legea privind declasificarea protocoalelor cu SRI, lege adoptata recent de Parlament prin vointa majoritatii PSD-ALDE. Daca ar intra in vigoare, legea ar oferi,.

Klaus Iohannis, despre remanierea ministrilor: Nu mai fac nimic in aceasta speta pana cand CCR nu se va pronunta. Romania nu are prim-ministru. Dancila nu intelege cum functioneaza statul(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va lua nicio decizie in privinta remanierii Guvernului pana cand nu se va pronunta in acest caz Curtea Constitutionala. Declaratia sefului statului vine.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )