Libnet.ro
UNICEF

11:31

KLAUS IOHANNIS: Siguranta si santatea cetatenilor este prioritatea zero

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Siguranta si santatea cetatenilor este prioritatea zero

Riscul unei pandemii este ridicat iar combaterea coronavirusului implica un efort coordnat la nivel national si global, a declarat presedintele Klaus Iohannis dupa videoconferinta cu sefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema masurilor privind gestionarea COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, mesaj pe Twitter, in limba engleza: Protectia tuturor cetatenilor din UE este prioritatea noastra

Klaus Iohannis sustine intr-un mesaj postat pe Twitter ca, prin adoptarea de masuri comune, statele UE vor reusi sa abordeze eficient criza creata de noul coronavirus si sa fie oprita raspandirea acestuia.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis: Fac un apel ca romanii sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut marti seara romanilor sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare si a avertizat ca eforturile autoritatilor de a limita raspandirea noului coronavirus nu pot fi suficiente fara cooperarea totala a cetatenilor.

Klaus Iohannis, declaratii oficiale despre coronavirus. Ce mesaj le transmite romanilor

Presedintele Romaniei a luat masurile oficiale in cadrul conferintei cu liderii Uniunii Europene, pentru a prevenii infectia cu Covid-19. Cum se pregateste Romania in urma declaratiilor luate de Iohannis? Klaus Iohannis, declaratii oficiale despre coronavirus Presedintele Klaus Iohannis, participa astazi la o videoconferinta impreuna cu liderii Uniunii Europene. Sedinta are ca scop gestionarea crizei si .

Detaliul despre Klaus Iohannis pe care putini il stiu. Ce au vrut parintii sa scrie in certificatul de nastere

O situatie birocratica extrem de greoaie a facut ca numele presedintelui Klaus Iohannis sa ramana scris gresit pentru totdeauna. E un lucru mai vechi, despre care presedintele a amintit si in cartea sa, Pas cu pas. Nu-mi doresc alta cetatenie, sunt multumit cu cetatenia mea romana Nu mi s-a parut necesara, e o procedura birocratica .

Klaus Iohannis, masuri de ultima ora in contextul raspandirii coronavirusului

Klaus Iohannis face declaratii despre situatia coronavirusului din Romania si despre masurile luate pentru a limita raspandirea virusului.

Klaus Iohannis: Fac un apel la romani sa evite deplasarile care nu sunt absolut necesare

Klaus Iohannis a facut declaratii despre situatia coronavirusului din Romania si despre masurile luate pentru a limita raspandirea virusului.

Klaus Iohannis, videoconferinta cu liderii UE pe tema epidemiei de coronavirus: Presedintele va sustine o declaratie de presa la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la o videoconferinta cu sefii de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene pe tema masurilor privind gestionarea COVID-19, potrivit unui anunt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )